4X: Aarteenetsijä A.

Kuvassa tyttö ja karttapallo sekä 4X-logo.
Kuva: Sanna Lehto

Viime vuonna lanseerattu 4X – kiertävä tanssitapahtuma järjestetään jälleen keväällä 2024. Osana tapahtumaa koetaan Aurinkobaletissa Tanssiteatteri Raatikon koko perheelle suunnattu teos, jossa tutustutaan tanssin maailmaan pienten katsojien kanssa. Sini Tuomisen ja Sami Elovaaran lastenteoksen Aarteenetsijä A. lähtökohta on katutanssissa. Leikkisyys, hauskanpito, itseilmaisu, improvisointi, tunteet ja persoonallisuus – näillä sanoilla voi kuvata katutanssiyhteisöä, ja nämä kuvaukset sopivat myös Aarteenetsijä A. -esitykseen. Osallistava lastenteos laittaa kehot kartalle ja antaa myös katsojille aktiivisen roolin.

Ensi-iltansa keväällä 2024 saava lastenteos Aarteenetsijä A. on löytöretki raajoihin ja hyppy hyvään tunteeseen.

KOREOGRAFIA Sini Tuominen | ESIINTYJÄT Sami Elovaara ja Sini Tuominen | MUSIIKKI Sami Elovaara | TAITEELLINEN NEUVONANTO Jaakko Toivonen

Ikäsuositus: +3-vuotiaat
Kesto: 30 min
Ensi-ilta 6.4.2024 Tanssiteatteri Raatikko Vantaa

Teos esitetään Aurinkobaletin Kattostudiossa, joka ei ole esteetön tila. Katsojat saapuvat teatterin lämpiöön, josta heidät johdatetaan yhtenä joukkona esitystilaan.

 

Liput

12 € / hlö kaikki lipputyypit
40 € / 4 lippua, perhepaketti

OSTA LIPUT »

 

4X – kiertävä tanssitapahtuma on neljän tanssiteatterin – Aurinkobaletin, Minimin, Raatikon ja Rimpparemmin – toteuttama minifestivaali, joka esittelee kunkin teatterin tuoreinta ohjelmistoa tarjoten näköalapaikan kotimaisen tanssin maailmaan. 4X kiertää Suomen halki; se starttaa toukokuussa Rovaniemellä, josta festivaali siirtyy Kuopion kautta Vantaalle ja päättyy kesäkuun alussa Turkuun.

Tapahtumapäivä Aurinkobaletissa on lauantai 8.6. ja se alkaa Raatikon lastenteoksella Aarteeenetsijä A. klo 14. Neljän teoksen ilta puolestaan alkaa samana päivänä klo 17.

Lue lisää Neljän teoksen illasta.

 

Ryhmätiedustelut ja oheispalvelut

Pia Puustelli
Myynti- ja markkinointisuunnittelija

050 470 1620

 

Muut 4X − kiertävän tanssitapahtuman esitykset

18.5.2024 Tanssiteatteri Rimpparemmi, Rovaniemi, www.rimpparemmi.fi
24.–25.5.2024 Tanssiteatteri Minimi, Kuopion kaupunginteatteri, www.minimi.fi
31.5.2024 Tanssiteatteri Raatikko, Vantaa, www.raatikko.fi