Saavutettavuusseloste

Aurinkobaletti.fi-sivustoa koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Aurinkobaletti.fi-sivusto on julkaistu helmikuussa 2021. Tämä saavutettavuusseloste on julkaistu 17.2.2021. Sivuston saavutettavuuden on arvioinut Aurinkobaletti yhteistyössä sivuston teknisen toteuttajan Mainostoimisto Ekieken kanssa.

Aurinkobaletti.fi-sivuston saavutettavuuden tila

Aurinkobaletti.fi-sivusto täyttää lain edellyttämät vaatimukset.

Ei-saavutettava sisältö

Merkittävimmät puutteet ovat videotiedostojen saavutettavuudessa. Ei-saavutettavat videot ovat YouTube-palvelustamme sivustolle upotettuja teosten markkinointiin tarkoitettuja mainosvideoita. Ne on julkaistu ennen 23.9.2020, eivätkä ne kuulu sovellettavan lainsäädännön piiriin.

Koulutamme henkilöstöä tuottamaan sisältöä saavutettavasti ja seuraamme sivuston saavutettavuuden tilaa jatkuvasti.

Palaute ja yhteystiedot

Huomasitko saavutettavuuspuutteen sivustollamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Vastaamme palautteeseesi 14 päivän sisällä.

Sinulla on oikeus perustellusta syystä saada saavutettavassa muodossa tiedot, jotka tarvitset etujesi, oikeuksiesi tai velvollisuuksiesi selvittämiseksi tai toteuttamiseksi. Jos et saa näitä tietoja verkkopalvelustamme saavutettavassa muodossa, voit tehdä pyynnön alla olevalla palautelomakkeella tai lähettämällä sähköpostin alla olevaan sähköpostiosoitteeseen. Vastaamme pyyntöösi 14 päivän sisällä. Jos pyyntö koskee laajaa sisältöä, voimme jatkaa vastausaikaa enintään kahdella viikolla. Ilmoitamme sinulle, jos vastausaikaa jatketaan. Jos emme toimita tietoja saavutettavassa muodossa, laadimme sinulle siitä kirjallisen perustellun todistuksen.

Sähköposti: info@aurinkobaletti.fi

Saavutettavuuskantelun ja -selvityspyynnön tekeminen

Jos huomaat sivustollamme saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille.

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen, voit tehdä selvityspyynnön Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintovirasto valvoo saavutettavuusvaatimusten noudattamista Suomessa. Katso Etelä-Suomen aluehallintoviraston yhteystiedot.

Sinulla on oikeus tehdä saavutettavuuskantelu Etelä-Suomen aluehallintovirastolle, jos emme noudata digitaalisten palveluiden tarjoamisesta annetussa laissa säädettyjä vaatimuksia ja velvollisuuksia. Katso ohjeet kantelun tekemiseksi.