Lipputiedot ja lippujen hinnat

Verkkokauppa

Aurinkobaletin liput ovat myynnissä verkkokaupassa osoitteessa aurinkobaletti.lippu.fi. Verkkokaupassa liput voi maksaa suomalaisin verkkopankkitunnuksin tai Visa/MasterCard/Electron-kortilla.

Lippukassa, -varaukset ja tiedustelut

Aurinkobaletin lippukassa palvelee Manilla-teatterin lämpiössä arkipäivisin kello 12−15, sekä tuntia ennen esitystä.
Lippuja voi varata puhelimitse numerosta 02 284 0100 (arkisin klo 12–15) tai sähköpostitse info@aurinkobaletti.fi. Puhelimitse ja sähköpostitse varatut liput tulee lunastaa viimeistään viikon kuluttua varauksesta. Mikäli esitykseen on aikaa alle viikko, tulee ne lunastaa seuraavana päivänä varauksesta. Liput voi lunastaa Aurinkobaletin lippukassan lisäksi Lippupisteen toimipisteistä.

Aurinkobaletin lippukassalla maksuvälineenä käyvät käteisen sekä pankki- ja luottokorttien lisäksi ePassi, Smartum Saldo ja kulttuurisetelit, Edenred sekä Tyky+-setelit.

Lippu.fi myyntikanavat

Aurinkobaletin liput ovat myynnissä myös lippu.fi-verkkokaupassa. Verkkokaupassa liput voi maksaa suomalaisin verkkopankkitunnuksin tai Visa/MasterCard/Electron-kortilla. Lisäksi  voi maksaa Endered- ja Smartum-eduilla, katso lisätiedot Lippupisteen Kulttuuriedut-sivulta.

Lippuja voi varata myös lippu.fi:n puhelinpalvelusta numerosta 0600 900 900. Varatut liput voi lunastaa lippu.fi toimipisteistä. Lippu.fi palvelee mm. Prismoissa, K-Citymarketeissa, R-Kioskeilla sekä Stockmannilla. Kaikki myyntipisteet löydät Lippupisteen sivuilta.

Teatterilipulla maksutta bussilla Aurinkobalettiin

Teatterilippumme on Föli-lippu, jolla voi matkustaa Fölin busseissa ja vesibusseissa ennen ja jälkeen tapahtuman. Erillistä lippua ei tarvita. Lue lisää Fölin sivuilta.

Hinnat

Esitykset Manilla-teatterissa

25/31 € perusliput

23/28 € eläkeläiset

15 € opiskelijat, lapset (alle 18 v.), työttömät sekä siviilipalvelus- ja varusmiehet

10 € opiskelijat, lapset (alle 18 v.), työttömät sekä siviilipalvelus- ja varusmiehet ostettuna ovelta ennen esitystä, mikäli esitys ei ole loppuunmyyty.

12 € Temen, Näyttelijäliiton, Takun jäsenet, Suomen Teatterit ry:n Teatteri-korttilaiset ja tanssi- tai teatterialan ammattiin opiskelevat sekä pressikorttilaiset

Ryhmäliput esityksiin Manilla-teatterissa

20/26 € / hlö vähintään 10 hlön ryhmä (ryhmän vetäjä ilmaislipulla)

17/23 € / hlö vähintään 20 hlö ryhmä (ryhmän vetäjä ilmaislipulla)

10 € / hlö vähintään 10 opiskelijan ryhmä (ryhmän vetäjä ilmaislipulla)

Ryhmävaraukset ja ennakkomyynti vain Aurinkobaletin lipunmyynnistä. 

Ryhmävaraukset tulee vahvistaa sitovasti vähintään kaksi viikkoa ennen esitystä.

Lapsille suunnatut esitykset Manilla-teatterissa

12 € / hlö kaikki lipputyypit
40 € / 4 lippua, perhepaketti

Aurinkobaletin Kannatusyhdistyksen jäsenet

Aurinkobaletin Kannatusyhdistys ry:n jäsenet saavat alennusta Aurinkobaletin omiin esityksiin Manillassa 3 € / lippu, yhteisöjäsenten alennuslippukiintiö on 5 kpl.

Lue lisää Aurinkobaletin Kannatusyhdistyksestä.

Erityisryhmien liput ja paikkavaraukset

Pyörätuoliliput ja mahdolliset saattajaliput varataan Aurinkobaletin lipunmyynnistä puhelimitse (arkisin klo 12−15) numerosta 02 284 0100 tai sähköpostitse info@aurinkobaletti.fi. Pyörätuolilippu on peruslipun hintainen. Katsomojärjestelyjen vuoksi pyörätuolilippu on varattava vähintään viikkoa ennen esitystä. Manilla-teatteriin on esteetön pääsy. Manillan piha-alueella on yksi invapaikka autolle ja kulku pihalta teatterikerrokseen kulkee asfaltoitua luiskaa. Sisäpihan luiskalla suosittelemme kulkua avustajan kanssa. Saattaja pääsee kaikkiin Aurinkobaletin näytöksiin ilmaiseksi. Teatterissa on yksi inva-wc.

Tilaus- ja palvelumaksut

Mahdolliset myyntikanavien tilaus- ja toimitusmaksut lisätään lipunhintaan. Verkkokaupan tilausmaksu on 1,50 €/tilaus. Manilla-teatterin lippukassalla lunastettuihin lippuihin ei lisätä toimitusmaksua. Lippupisteen toimipisteiden kautta lunastettuihin lippuihin lisätään toimitusmaksu. Lippupisteen toimipaikoissa lipputilaukseen lisätään 3 € toimitusmaksu. R-kioskilla lippupisteen lippujen toimitusmaksu on 1 € / lippu + 3 € / tilaus. R-kioskeilla ei voi maksaa lahjakorteilla.

Palvelumaksut sisältyvät lippujen kokonaishintoihin myyntikanavasta riippumatta. Teatterilippuun sisältyy myös bussilippu Föli-linjoilla 3 t ennen ja 2 t esityksen jälkeen. Palvelumaksun suuruus vaihtelee lipun hinnan mukaan (1,50 €−2,50 € /lippu).

Palvelumaksuja ei palauteta vaihto- tai peruutustilanteissa.