Aurinkobaletin Kannatusyhdistys ry

Aurinkobaletin toimintaa ylläpitää Aurinkobaletin Kannatusyhdistys ry, jonka kannatusjäseniksi voivat liittyä kaikki tanssitaiteesta kiinnostuneet yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt. Liity sinäkin kannatusjäseneksi ja saat muun muassa ennakkoon tietoa Aurinkobaletin esityksistä ja alennuksia esitysten pääsylipuista.

 

Yhdistyksen hallitus

Yhdistyksen hallituksen muodostavat Leena Hiltunen (puheenjohtaja), Leena Koulu, Päivi Kujansuu, Saara Malila, Hannele Mustonen, Urmas Poolamets, Erja-Maija Roine ja Elina Tikkakoski. Yhdistyksen sihteerinä toimii toiminnanjohtaja (vs.) Tuuli Lempa.

 

Taiteellinen toimikunta

Aurinkobaletin taiteellisen toimikunnan muodostavat taiteellinen johtaja Urmas Poolamets (puheenjohtaja), toiminnanjohtaja (vs.) Tuuli Lempa, tanssijoiden edustaja Elina Raiskinmäki sekä Marjo Kuusela ja Raija-Liisa Seilo.

 

Näytösvuoden 2022–2023 jäsenmaksut

20 € (henkilöjäsenet) / 80 € (yritys- ja yhteisöjäsenet)

Jäsenmaksun suuruus päätetään vuosittain maalis-toukokuussa järjestettävässä vuosikokouksessa.

 

Liittyminen jäseneksi

Vapaamuotoisen jäsenhakemuksen voi lähettää sähköpostitse yhdistyksen sihteerille (tuuli.lempa@aurinkobaletti.fi) tai postitse osoitteeseen Aurinkobaletti / Manilla, Itäinen Rantakatu 64, 20810 Turku. Jäsenhakemuksen voi täyttää myös lippukassalla näytöksen yhteydessä.

Yhdistyksen jäsenet (varsinaiset jäsenet / kannatusjäsenet) hyväksyy yhdistyksen hallitus.

Lisätietoja kannatusyhdistyksestä

Aliisa Lehtonen
Toiminnanjohtaja (vs.), yhdistyksen sihteeri

050 470 1618