Esityskuva. Kuvassa Päivi Kujansuu.

 

Aurinkobaletin Kannatusyhdistys ry

Aurinkobaletin toimintaa ylläpitää Aurinkobaletin Kannatusyhdistys ry, jonka kannatusjäseniksi voivat liittyä kaikki tanssitaiteesta kiinnostuneet yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt. Liity sinäkin kannatusjäseneksi ja saat muun muassa ennakkoon tietoa Aurinkobaletin esityksistä ja alennuksia esitysten pääsylipuista.

 

Yhdistyksen hallitus

Yhdistyksen hallituksen muodostavat Leena Hiltunen (kannatusyhdistyksen puheenjohtaja), Raija Lehmussaari, Päivi Kujansuu, Saara Malila, Maija Perho, Urmas Poolamets, Aija Repo ja Elina Tikkakoski. Yhdistyksen sihteerinä toimii toiminnanjohtaja (vs.) Sami Skantsi.

Taiteellinen toimikunta

Aurinkobaletin taiteellisen toimikunnan muodostavat Urmas Poolamets (puheenjohtaja), Raija Lehmussaari, Marjo Kuusela ja Elina Raiskinmäki. Taiteellisen toimikunnan sihteerinä toimii toiminnanjohtaja (vs.) Sami Skantsi.

Näytösvuoden 20192020 jäsenmaksut

15 € (henkilöjäsenet) / 75 € (yritys- ja yhteisöjäsenet)

Jäsenmaksun suuruus päätetään vuosittain maalis-toukokuussa järjestettävässä vuosikokouksessa. 

Liittyminen jäseneksi

Vapaamuotoisen jäsenhakemuksen voi lähettää sähköpostitse yhdistyksen sihteerille (sami.skantsi@aurinkobaletti.fi) tai postitse osoitteeseen Aurinkobaletti / Manilla, Itäinen Rantakatu 64, 20810 Turku. Jäsenhakemuksen voi täyttää myös lippukassalla näytöksen yhteydessä.

Yhdistyksen jäsenet (varsinaiset jäsenet / kannatusjäsenet) hyväksyy yhdistyksen hallitus.

Lisätietoja kannatusyhdistyksestä

Sami Skantsi
Toiminnanjohtaja (vs.), yhdistyksen sihteeri
sami.skantsi@aurinkobaletti.fi
050 470 1618

Tietosuojaselosteet

Asiakasrekisteri
Sidosryhmärekisteri