Tilavuokraus

Aurinkobaletin Manilla-teatteri on avoin ja muunneltavissa oleva teatterisali. Tunnelmallinen ja viihtyisä teatterisali, lämpiö ja erillinen valoisa Kattostudio toimivat loistavasti kulttuuri-, kokous- ja juhlatiloina. Manilla-teatteri muuntuu tarvittaessa hyvin myös ravintolatilaksi.

Manilla-teatteri

Teatterisalin kokonaispinta-ala on n. 250 m2. Näyttämön koko 110-paikkaisella peruskatsomolla on noin 12×10 m. Katsomo on kolmiosainen, liikuteltava ja kokoonpantava. Lattiatasolle saa halutessaan myös lisäpaikkoja irtotuolein, mikä vastaavasti pienentää näyttämön kokoa. Pöytiä ja tuoleja on noin 100 henkilölle. Tilan kapasiteetti on kokonaisuudessaan 200 henkilöä. Manilla-teatterin lämpiön on pinta-alaltaan 80 m2.

Teatterissa on anniskeluoikeudet.

Vuokrahinnat:
600−700 € / päivä

Kattostudio

Kattostudion pinta-ala on noin 175 m2 ja tilan lattia (110 m2) on rakennettu joustavaksi. Joustavan lattian keskellä on yksi pylväs. Kattostudio sopiikin erityisen hyvin harjoitustilaksi tanssin ja muiden näyttämötaiteiden ammattilaisille ja harrastajille. Tilan yhdellä seinällä on Aurajoelle avautuvat ikkunat ja avoimen tilan lisäksi siihen kuuluu myös pieni keittiö ja wc.

Vuokrahinnat:
15−20 € / tunti harjoituskäyttöön
600 € / päivä tilaisuuksiin

 

Lisätiedot ja tilavuokraukset

Aliisa Lehtonen
Teatterisihteeri

02 284 0100