Yrityksille ja ryhmille - Aurinkobaletti

Innostavia kokemuksia tanssiteatterin parissa ryhmille ja yritystapahtumiin

Ryhmät ovat erittäin tervetulleita kaikkiin Aurinkobaletin näytöksiin ja voimme tarjota ryhmällenne lisäpalveluita, kuten ruokailuja tai työpajoja esitystemme yhteyteen. Ohjelmistomme löydät täältä.

Ryhmälippujen hinnat (normaalihintainen lippu á 25 €) ovat:

á 22 € vähintään 5 hlö ryhmä
á 20 € vähintään 10 hlö ryhmä

Kaikista Manilla-teatterissa esitettävistä teoksistamme on mahdollista järjestää myös oma tilausnäytös ryhmille. Tilausesityksen yhteydessä voimme toteuttaa myös muuta ohjelmaa, kuten ruokailua, koulutusta tai vaikka keskustelutilaisuuden. Tilamme ovat helposti muunneltavissa ja mahdollistavat hyvin erilaisten ja erikokoisten tapahtumien järjestämisen, joten voitte varata meiltä tilat koulutuspäivälle, jonka ilta huipentuu teidän omaan näytökseenne.

Suurin osa Aurinkobaletin teoksista on tilattavissa myös oman näyttämömme ulkopuolelle. Kokonaisten esitysten lisäksi ohjelmistossa on soolo- ja duettotanssiesityksiä ja muita pienteoksia esitettäväksi erilaisissa tiloissa ja tilaisuuksissa.

Ruokailut ja tarjoilut

Manilla-teatteri rouhea ympäristö tarjoaa loistavat puitteet ryhmän yhteisiin ruokailuhetkiin ennen näytöstä tai sen jälkeen.

Vaihtoehtoina ovat saaristolaisbuffetmenu ennen esitystä tai laadukas kolmen lajin illallinen esityksen jälkeen. Hinnat alkaen 72 euroa/osallistuja. Hinta pitää sisällään lipun näytökseen, ruokatarjoilun, lasin viiniä, kahvin ja jälkiruuan.

Toukokuussa järjestämme Monteverdi – Poolamets – Laakso: Poppean kruunaus -teoksen yhteydessä kahtena perjantaina oopperaillalliset ryhmille. Perjantaina 6.5. ja perjantaina 13.5. tarjolla on huikean kulttuurielämyksen lisäksi laadukas buffet-illallinen klo 17:00 Aurinkobaletin tyylikkäässä lämpiössä ja näytös alkaa klo 19:00. Väliajalla tarjoillaan kahvi ja jälkiruoka. Koko illan hinta on 85 euroa/osallistuja. Hinta pitää sisällään sisäänpääsyn näytökseen, ruokailun, lasin viiniä sekä kahvin ja jälkiruuan. Tutustu teokseen tarkemmin Monteverdi – Poolamets – Laakso: Poppean kruunaus

 

Pikkujoulut, tyky-päivät ja muut yritysjuhlat

Tanssiteosten lisäksi tai niiden oheen tarjoamme ryhmille tanssityöpajoja, jotka voidaan toteuttaa Manilla-teatterilla tai asiakkaan omassa tilassa.

Hetki tanssien -paketti on Aurinkobaletin kevyt työpaja tai pienteos erilaisten ryhmien tarpeisiin. Olipa kyseessä työporukan illanvietto, seminaaripäivä, TYKY- ja TYHY-toiminta tai muuten vain joukko ihmisiä, jotka kokevat yhdessäolon ja jaetun kulttuurikokemuksen kiinnostavana, tarjoamme mahdollisuuden tutustua tanssiin aitiopaikalta ja joustavalla aikataululla. 

Aurinkobaletin tanssijoiden pienteos syntyi halusta tarjota nykytanssia, joka puhuttelee, ihastuttaa ja tempaisee ajatukset hetkeksi kokonaan liikkeen vietäviksi. Ei sen enempää, mutta sitäkin antoisammin! 

Pienteos kokoaa yhteen Aurinkobaletin ensemblen vahvuudet – läsnäolon ja ammattitaidon – jotka tavoittavat esityksissämme niin lapset kuin aikuisetkin. Tarjoamme tanssitaiteen konkareille ja untuvikoille kokonaisvaltaisen elämyksen, jonka mukaan heittäytyä avoimin mielin. Hetki tanssien on tässä ja nyt – rakkaudella tanssitaiteilijoiltamme Teille.

Lue lisää Hetki tanssien -paketista.

Tilaukset ja tiedustelut

Veera Syrén
Myynti- ja markkinointisuunnittelija

050 470 1620