Innostavia kokemuksia tanssiteatterin parissa ryhmille ja yritystapahtumiin

Ryhmät ovat erittäin tervetulleita kaikkiin Aurinkobaletin näytöksiin ja voimme tarjota ryhmällenne lisäpalveluita, kuten ruokailuja tai työpajoja esitystemme yhteyteen. Ohjelmistomme löydät täältä.

Ryhmäliput esityksiin Manilla-teatterissa

  • 20/26 € / hlö vähintään 10 hlön ryhmä (ryhmän vetäjä ilmaislipulla)
  • 17/23 € / hlö vähintään 20 hlö ryhmä (ryhmän vetäjä ilmaislipulla)
  • 10 € / hlö vähintään 10 opiskelijan ryhmä (ryhmän vetäjä ilmaislipulla)

Ryhmävaraukset ja ennakkomyynti vain Aurinkobaletin lipunmyynnistä.

Kaikista Manilla-teatterissa esitettävistä teoksistamme on mahdollista järjestää myös oma tilausnäytös ryhmille. Tilausesityksen yhteydessä voimme toteuttaa myös muuta ohjelmaa, kuten koulutusta tai vaikka keskustelutilaisuuden. Tilamme ovat helposti muunneltavissa ja mahdollistavat hyvin erilaisten ja erikokoisten tapahtumien järjestämisen, joten voitte varata meiltä tilat koulutuspäivälle, jonka ilta huipentuu teidän omaan näytökseenne.

Suurin osa Aurinkobaletin teoksista on tilattavissa myös oman näyttämömme ulkopuolelle. Kokonaisten esitysten lisäksi ohjelmistossa on soolo- ja duettotanssiesityksiä ja muita pienteoksia esitettäväksi erilaisissa tiloissa ja tilaisuuksissa.

Pikkujoulut, tyky-päivät ja muut yritysjuhlat

Tanssiteosten lisäksi tai niiden oheen tarjoamme ryhmille tanssityöpajoja, jotka voidaan toteuttaa Manilla-teatterilla tai asiakkaan omassa tilassa.

Hetki tanssien -paketti on Aurinkobaletin kevyt työpaja tai pienesitys erilaisten ryhmien tarpeisiin. Olipa kyseessä työporukan illanvietto, seminaaripäivä, TYKY- ja TYHY-toiminta tai muuten vain joukko ihmisiä, jotka kokevat yhdessäolon ja jaetun kulttuurikokemuksen kiinnostavana, tarjoamme mahdollisuuden tutustua tanssiin aitiopaikalta ja joustavalla aikataululla. 

Aurinkobaletin tanssijoiden pienoisesitys syntyi halusta tarjota nykytanssia, joka puhuttelee, ihastuttaa ja tempaisee ajatukset hetkeksi kokonaan liikkeen vietäviksi. Ei sen enempää, mutta sitäkin antoisammin! 

Pienesitys kokoaa yhteen Aurinkobaletin ensemblen vahvuudet – läsnäolon ja ammattitaidon – jotka tavoittavat esityksissämme niin lapset kuin aikuisetkin. Tarjoamme tanssitaiteen konkareille ja untuvikoille kokonaisvaltaisen elämyksen, jonka mukaan heittäytyä avoimin mielin. Hetki tanssien on tässä ja nyt – rakkaudella tanssitaiteilijoiltamme Teille.

Lue lisää Hetki tanssien -paketista.

Tilaukset ja tiedustelut

Pia Puustelli
Myynti- ja markkinointisuunnittelija

050 470 1620