Bokning av utrymmen

Aurinkobalettis Manilla-teater är en öppen teatersal som går att omvandla enligt behov. Den stämningsfulla och trivsamma teatersalen, foajén samt den separata ljusa Takstudion lämpar sig utmärkt för kulturevenemang, möten och fester. Manilla-teatern kan vid behov även omvandlas till ett restaruangutrymme.

Manilla-teatern

Teatersalens totala yta är ca 250 m2. Det finns 110 publikplatser på en yta av ca 12×10 m. Publiken delas in i tre sektioner, som kan flyttas eller plockas ihop. Vid behov kan fler platser förses med stolar på golvnivå, vilket dock förminskar scenens yta. Det finns bord och stolar för ca 100 personer. Kapaciteten är inallles 200 personer. Manilla-teaterns foajé är till ytan 80 m2.

Teatern har utskänkningstillstånd.

Hyrespriser:
600−700 € / dag

 

Takstudion

Takstudion har en yta på ca 175 m2 och golvet (110m2) i utrymmet har byggts för att vara flexibelt. Det flexibla golvet har en pelare i mitten. Takstudion är därför särskilt lämplig som repetitionslokal för professionella och entusiaster inom dans och annan scenkonst. Utrymmet har fönster på ena väggen med utsikt över Aura ån och förutom det öppna utrymmet finns det också ett litet kök och toalett.

Hyrespriser:
15−20 € / timme för repetitioner
600 € / dag för evenemang

Tilläggsuppgifter och bokning av utrymmen

Aliisa Lehtonen
Teatersekreterare

02 284 0100