Välkommen till Aurinkobaletti!

Aurinkobaletti
Manilla, Östra Strandgatan 64
20810 Åbo
Gå till kartan »


(02) 284 0100

Du kan köpa dina biljetter behändigt i näthandeln utan extra avgifter. Du kan boka biljetter även per telefon på vardagar kl. 12–15 eller per e-post. Lägg märke till att vi endast svarar på e-postmeddelanden på vardagar. I samband med föreställningarna öppnar biljettförsäljningen och kaféet en timme innan föreställningen börjar.

Våra kunders och vår personals hälsa är av högsta prioritet för oss. Läs om säkerhetsdirektiv gällanden coronasituationen här.

Yhteystiedot

Urmas Poolamets

Konstnärlig ledare, koreograf, dansare

050 471 8780

Pia Puustelli

Försäljnings- och marknadsföringsplanerare

050 470 1620

Anni Suvanto

Teatersekreterare

02 284 0100

Magnús Sigurðarson

Ansvarig för teknik (tf.)

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Ankomst till Aurinkobaletti

Med buss

Du kommer behändigt till Manilla med buss. Hållplatsen ”Föri”, linjer: 14, 15, 30, 55 och 56. Vår teaterbiljettens streckkod fungerar som Föli-biljett och kan användas på Fölis bussar och vattenbussar innan och efter evenemanget. Ingen separat biljett behövs. Tilläggsinformation och tidtabeller finns på Fölis webbsidor »

Kaupunkipyörällä Manillaan

Med (city)cykel

Du kommer till Manilla och tillbaka till centrum även behändigt med din egna cyckel eller citycykel alltså Fölifillare. Tilläggsinformation och hållplatser för citycyklar finns på Fölis webbsidor »

Pysäköinti Aurinkobaletissa

Med bil

Det är förbjudet att parkera på Manillas gård. Förbudet gäller inte inva-bilar. Allmänna, fria parkeringsplatser finns längs med Östra Strandgatan samt längs med de närliggande gatorna.

Turvallisesti Aurinkobaletissa

Säkerhet

Våra kunders och vår personals hälsa är av högsta prioritet för oss.
Läs om säkerhetsdirektiv gällanden coronasituationen samt de åtgärder som vidtagits i Aurinkobaletti här »

Esteettömyys Aurinkobaletissa

Tillgänglighet

Manilla-teatern är tillgänglig. På gården finns en inva-plats och man kommer till teatervåningen längs med en ramp. Vi rekommenderar en ledsagare på rampen. Medföljande ledsagare har fri entré till Aurinkobalettis föreställningar. Teatern har en inva-wc. Det går smidigt att skapa plats för rullstolar till föreställningarna oavsett hur scenen är placerad. Tilläggsinformation och bokning av rullstolsplatser på adressen info@aurinkobaletti.fi