Aurinkobaletti − nutidsdansgrupp och dansteater i Åbo

Läs mer om oss »

Steg bakom ljuden 12.9.–12.10.2024

Läs mer och köp BILJETTER »

Vilken Meny! Senapsstadens förlorade rykte 14.11.–14.12.2024

Läs mer och köp BILJETTER »

Kan bokas: Oops – ett verk med milda rörelser för daghem

läs mer »

Kan bokas: Petrushka, eller hur Magikern miste sin makt 1.−16.3.2024

Läs mer »

Repertoar

Aurinkobaletti
– upplevelserik nutidsdans och fysisk teater i Åbo

Aurinkobaletti är en nutidsdansgrupp och dansteater, som uppträder för både vuxna och barn samt för grupper. Ett av Aurinkobalettis centrala mål är att upprätthålla dansens ställning vid sidan av andra konstarter samt att föra dansen dit, där den vanligtvis inte kan stå till buds. Vår vardag utgörs av tvärkonstnärliga produktioner och ett mångsidigt publikarbete. Gruppen har fått beröm för sin förmåga till förnyelse samt för sin starka ensemble, som är redo att bryta gränserna inom sin genre.

Läs mer om Aurinkobaletti »

Ankomst till Aurinkobaletti

Med buss

Du kommer behändigt till Manilla med buss. Hållplatsen ”Föri”, linjer: 14, 15, 30, 55 och 56. Vår teaterbiljettens streckkod fungerar som Föli-biljett och kan användas på Fölis bussar och vattenbussar innan och efter evenemanget. Ingen separat biljett behövs. Tilläggsinformation och tidtabeller finns på Fölis webbsidor »

Kaupunkipyörällä Manillaan

Med (city)cykel

Du kommer till Manilla och tillbaka till centrum även behändigt med din egna cyckel eller citycykel alltså Fölifillare. Tilläggsinformation och hållplatser för citycyklar finns på Fölis webbsidor »

Pysäköinti Aurinkobaletissa

Med bil

Det är förbjudet att parkera på Manillas gård. Förbudet gäller inte inva-bilar. Allmänna, fria parkeringsplatser finns längs med Östra Strandgatan samt längs med de närliggande gatorna.