Vilken Meny! Senapsstadens förlorade rykte

Ihmisiä ryntäämässä siltaa pitkin katsojaa kohti kantaen keittiövälineitä.

Middagsbordet är dukat på ett internationellt matkongress! Matredaktörer, kulinarister, finsmakare – smaker och smaklösheter. En kväll med överraskningar kommer dansande framför oss med vändpunkter från Åbos dunkla mathistoria och låter såsen tjockna med hjälp av passionerade tal samt dansnummer. Hur lakkorv blev till – skulle det ha gått att inhibera?

Matteater utvecklat av Liisa Ruuskanen och Johanna Keinänen anländer till Åbo för första gången och avslöjar de hemliga filerna i Åbos mathistoria.

Ett utmärkt val som lillajulsprogram – upplevelsen innehåller både show och middag.

 

Arbetsgruppen

KONCEPT, MANUS, REGI Liisa Ruuskanen och Johanna Keinänen | KOREOGRAFI Arbetsgruppen | DANS Côme Calmelet-Pyykkö, Arttu Halmetoja, Linda Holmström, Urmas Poolamets och Elina Raiskinmäki | SCENOGRAFI OCH LJUSDESIGN Magnús Sigurðarson | LJUDDESIGN Ilkka Tolonen | KOSTYMDESIGN Marjo Haapasalo | FOTOGRAFIER OCH GRAFISK DESIGN Jussi Virkkumaa | PRODUKTION Aurinkobaletti

Premiär: 14.11.2024 | Manilla-teatteri, Åbo
Längd: ca 2 h
Åldersrekommendation: +12 år

 

Föreställningar

Tor 14.11 kl. 19 PREMIÄR
Fre 15.11 kl. 19
Lör 16.11 kl. 17

Tor 21.11 kl. 19
Fre 22.11 kl. 19 (gruppbokningar nästan fullbokade)
Lör 23.11 kl. 17

Tor 28.11 kl. 19
Fre 29.11 kl. 19 (gruppbokningar fullbokade, få individuella biljetter kvar)
Lör 30.11 kl. 17

Tor 5.12 kl. 19
Lör 7.12 kl. 17

Tor 12.12 kl. 19
Fre 13.12 kl. 19
Lör 14.12 kl. 17

 

Biljetter

Normalpris: 79 € / person

KÖP BILJETTER »

Grupper: 70 € / person (minst 10 personers grupp, gruppledaren 35 €)
Till biljettpriset ingår föreställning och en trerätters middag. Dryckespaket: 15 € / person (med alkohol), 12 € / person (alkoholfritt), tre upphällningar.

 

Gruppbokningar och förfrågningar

Veera Syrén
Vilken Meny! -föreställningens gruppförsäljning

p. 046 934 5128