Hyvää joulua ja elämyksellistä uutta vuotta!

Vauhdikas ja tanssintäyteinen vuosi on jälleen takana, ja on aika siirtyä joulun viettoon. Valtavat kiitokset yleisölle, yhteistyökumppaneille ja kaikille tanssin ystäville kuluneesta vuodesta!

Olemme joululomalla 24.12.2022–3.1.2023. Voit ostaa lippuja kätevästi toimitusmaksutta verkkokaupastamme.

Kevätkautemme uutuusteos syntyy yhteistyössä ranskalaisen koreografiryhmän kanssa, kun Aurinkobaletin ja Collectif ÈS -ryhmän Stayin’ Alive -tanssiteos saa ensi-iltansa huhtikuussa. Lisäksi näyttämölle palaa maaliskuussa Jyrki karttusen menestysteos Illallisvieraita ja tammikuussa vieraanamme nähdään tiedettä ja taidetta yhdistävä Vähin äänin -esitys. Myös lempeän liikkeellinen teos Oops on jälleen tilattavissa päiväkoteihin tammikuussa.

Nautitaan tanssielämyksistä jälleen vuodenvaihteen jälkeen!

Loukkaantumisen vuoksi Stayin' Alive -teoksen sijaan näyttämöllä nähdään Linda Holmströmin Mind full of flies I never killed.

Lue lisää

Alpo Aaltokosken Askelia äänten takaa avaa ohjelmiston Tehdasfestivaali Manifestissa 12.9.2024. Liisa Ruuskasen ja Johanna Keinäsen ruokateatteriesitys Mikä Menu! − Eli sinappikaupungin menetetty maine saa ensi-iltansa 14.11.2024.

Lue lisää

Kattostudio on käytettävissä heinäkuussa yhtäjaksoiseen harjoituskäyttöön ja syyskuusta joulukuuhun lyhytaikaiseksi harjoitustilaksi. Harjoitustilaa voivat hakea sekä yksittäiset tanssitaitelijat että taiteilijaryhmät.

Lue lisää