Hyvää joulua ja elämyksellistä uutta vuotta!

Vauhdikas ja tanssintäyteinen vuosi on jälleen takana, ja on aika siirtyä joulun viettoon. Valtavat kiitokset yleisölle, yhteistyökumppaneille ja kaikille tanssin ystäville kuluneesta vuodesta!

Olemme joululomalla 24.12.2022–3.1.2023. Voit ostaa lippuja kätevästi toimitusmaksutta verkkokaupastamme.

Kevätkautemme uutuusteos syntyy yhteistyössä ranskalaisen koreografiryhmän kanssa, kun Aurinkobaletin ja Collectif ÈS -ryhmän Stayin’ Alive -tanssiteos saa ensi-iltansa huhtikuussa. Lisäksi näyttämölle palaa maaliskuussa Jyrki karttusen menestysteos Illallisvieraita ja tammikuussa vieraanamme nähdään tiedettä ja taidetta yhdistävä Vähin äänin -esitys. Myös lempeän liikkeellinen teos Oops on jälleen tilattavissa päiväkoteihin tammikuussa.

Nautitaan tanssielämyksistä jälleen vuodenvaihteen jälkeen!

Aurinkobaletti hakee toiminnanjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen 16.10.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Lue lisää

Aurinkobaletin Manilla-teatterissa koetaan neljän tanssiteatterin teokset, kun 4X kiertävän tanssitapahtuma tulee Turkuun 9.−10.6.2023. Aurinkobaletin lisäksi mukana ovat tanssiteatteri Minimi (Kuopio), Rimpparemmi (Rovaniemi) ja Raatikko (Vantaa).

Lue lisää

Aurinkobaletissa eletään uudistusten ja muutosten vuotta. Tuoretta näkökulmaa tuo myös ensi-iltateos Matteus-Passio, joka huipentaa Aurinkobaletin syyskauden.

Lue lisää