Hetki tanssien - Aurinkobaletti

Hetki tanssien

Kuvituskuva, Linda Björkqvist kuvattuna liikkeessä. Kuvaaja: Jussi Virkkumaa.

Hetki tanssien -paketti on Aurinkobaletin kevyt työpaja tai pienteos erilaisten ryhmien tarpeisiin. Olipa kyseessä työporukan illanvietto, seminaaripäivä, TYKY- ja TYHY-toiminta tai muuten vain joukko ihmisiä, jotka kokevat yhdessäolon ja jaetun kulttuurikokemuksen kiinnostavana, tarjoamme mahdollisuuden tutustua tanssiin aitiopaikalta ja joustavalla aikataululla.

Aurinkobaletin tpienoisesitykset tarjoavat nykytanssia, joka puhuttelee, ihastuttaa ja tempaisee ajatukset hetkeksi kokonaan liikkeen vietäviksi. Ei sen enempää, mutta sitäkin antoisammin!

Pinoisesitys kokoaa yhteen Aurinkobaletin ensemblen vahvuudet – läsnäolon ja ammattitaidon – jotka tavoittavat esityksissämme niin lapset kuin aikuisetkin. Tarjoamme tanssitaiteen konkareille ja untuvikoille kokonaisvaltaisen elämyksen, jonka mukaan heittäytyä avoimin mielin. Hetki tanssien on tässä ja nyt – rakkaudella tanssitaiteilijoiltamme teille.

Hetki tanssien -paketti muodostuu kolmesta osasta, joita voi yhdistää toisiinsa tai tilata erikseen esimerkiksi yritystapahtumaan. Paketti voidaan toteuttaa Aurinkobaletin kotinäyttämöllä Manillassa tai tilaajan omissa tiloissa.

Kokonaisuudesta voi valita esityksen, tanssin ympärille rakennetun aikuisten työpajan ja kevyen tarjoilun virvokkeineen. Tarjoilu on toteutettavissa vain esityksen tai työpajan yhteydessä Manilla-teatterissa.

 

Vaihtoehdot

 1. Esitys, jonka tähtinä toimivat Aurinkobaletin 2–4 ammattitanssijaa.
  Esityksen kesto n. 15–20 min
  Hinta: 250 € /ei minimiosallistujamäärää
 2. Aikuisille suunnattu työpaja, joka muotoutuu ryhmänne tarpeisiin, mutta ei edellytä aiempaa tanssituntemusta tai kokemusta tanssista.
  Työpajan kesto korkeintaan n. 1,5 tuntia
  Hinta: 250 € /ei minimiosallistujamäärää
 3. Hetkiä-menu, räätälöity ruokatarjoilu juomineen. Sisältö suunnitellaan yhdessä tilaajan ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Tilattavissa vain esityksen tai työpajan yhteydessä Manilla-teatterissa.
  Hinta riippuu valitusta menusta (min. 10 hengen ryhmille).

Hinnat ovat voimassa Turun alueella järjestettävissä tilaisuuksissa. Manilla-teatterissa järjestettävissä tilaisuuksissa, jotka eivät ole näytösten yhteydessä, hintaan lisätään lämpiön vuokra 200 € / ilta + valvojakorvaus 25 € / h ark. klo 16−24, la klo 18 asti ja 50 € / h ark. klo 24 jälkeen, la ja aattopäivinä klo 18 jälkeen sekä pyhäpäivinä.

 

Tilaukset ja tiedustelut

Pia Puustelli
Myynti- ja markkinointisuunnittelija

050 470 1620