Hetki tanssien

Kuvituskuva, Linda Björkqvist kuvattuna liikkeessä. Kuvaaja: Jussi Virkkumaa.

Hetki tanssien -paketti on Aurinkobaletin kevyt työpaja tai pienteos erilaisten ryhmien tarpeisiin. Olipa kyseessä työporukan illanvietto, seminaaripäivä, TYKY- ja TYHY-toiminta tai muuten vain joukko ihmisiä, jotka kokevat yhdessäolon ja jaetun kulttuurikokemuksen kiinnostavana, tarjoamme mahdollisuuden tutustua tanssiin aitiopaikalta ja joustavalla aikataululla.

Aurinkobaletin pienoisesitykset tarjoavat nykytanssia, joka puhuttelee, ihastuttaa ja tempaisee ajatukset hetkeksi kokonaan liikkeen vietäviksi. Ei sen enempää, mutta sitäkin antoisammin!

Pinoisesitys kokoaa yhteen Aurinkobaletin ensemblen vahvuudet – läsnäolon ja ammattitaidon – jotka tavoittavat esityksissämme niin lapset kuin aikuisetkin. Tarjoamme tanssitaiteen konkareille ja untuvikoille kokonaisvaltaisen elämyksen, jonka mukaan heittäytyä avoimin mielin. Hetki tanssien on tässä ja nyt – rakkaudella tanssitaiteilijoiltamme teille.

Hetki tanssien -paketti voidaan toteuttaa Aurinkobaletin kotinäyttämöllä Manillassa tai tilaajan omissa tiloissa.

Pakettiin voi valita esityksen ta tanssin ympärille rakennetun aikuisten työpajan.

 

Vaihtoehdot

  1. Esitys, jonka tähtinä toimivat Aurinkobaletin 2–4 ammattitanssijaa.
    Esityksen kesto n. 15–20 min
    Hinta: 350 € /ei minimiosallistujamäärää
  2. Aikuisille suunnattu työpaja, joka muotoutuu ryhmänne tarpeisiin, mutta ei edellytä aiempaa tanssituntemusta tai kokemusta tanssista.
    Työpajan kesto korkeintaan noin tunnin.
    Hinta: 350 € /ei minimiosallistujamäärää.

Hinnat ovat voimassa Turun alueella järjestettävissä tilaisuuksissa. Manilla-teatterissa järjestettävissä tilaisuuksissa, jotka eivät ole näytösten yhteydessä, hintaan lisätään lämpiön vuokra 300 € / päivä + valvojakorvaus 25 € / h ark. klo 16−24, la klo 18 asti ja 50 € / h ark. klo 24 jälkeen, la ja aattopäivinä klo 18 jälkeen sekä pyhäpäivinä.

 

Tilaukset ja tiedustelut

Pia Puustelli
Myynti- ja markkinointisuunnittelija

050 470 1620