Suosittu koko perheen tanssiteos palaa näyttämölle! - Aurinkobaletti

Suosittu koko perheen tanssiteos palaa näyttämölle!

Suosittu koko perheen tanssiteos Kuinka kiivetä kukkulalle – ja sieltä alas palaa Manilla-teatterin näyttämölle perjantaina 20.5.2022 klo 18.30. Syksyllä 2020 ensi-iltansa saaneen valloittavan tanssisadun esityksiä nähdään 4.6.2022 asti. Teos soveltuu erityisesti alakouluikäisille lapsille.

Teoksen sankarit ovat neljä Don Quijote -hahmoa, joilla kaikilla oma supervoimansa. He mittelevät voimiaan, mutta löytyisikö lopullinen voitto sittenkin yhteistyöstä? Don Quijoten tarinasta inspiraationsa saanut Urmas Poolametsin koko perheen tanssisatu vie katsojat jännittävään seikkailuun.

Näyttämöllä nähdään neljä tanssijaa, joilla on jokaisella oma jännittävä supervoimansa. Don Cômppu (Côme Calmelet-Pyykkö) pomppii, Don Eläina (Elina Raiskinmäki) osaa muuttaa muotoaan, Don Hypnotrick (Patrick Di Quirico) hallitsee hypnoosin ja Don Limarin (Linda Björkqvist) lima toimii kuin liima. Kuinka he käyttävät voimiaan ja mitä tästä kaikesta oikein seuraa – se selviää Aurinkobaletissa!

Teoksen pukusuunnittelusta ja maskeerauksesta vastaa Marjo Haapasalo, valosuunnittelusta Zai Sainio ja äänisuunnittelusta Jaakko Salonen. Varaslähtö esityskauteen otetaan jo keskiviikkona 18.5., kun päiväsaikaan esitettävät päiväkoti- ja koululaisnäytökset käynnistyvät.

 

Näytökset

Pe 20.5. klo 18.30
La 21.5. klo 13.00
Pe 27.5. klo 18.30
La 28.5. klo 13.00
Pe 3.6. klo 18.30
La 4.6. klo 13.00

 

Liput

10 € peruslippu
Osta liput näytökseen verkkokaupastamme.

 

Ryhmätiedustelut, koululais- ja päiväkotinäytökset

Veera Syrèn
Myynti- ja markkinointisuunnittelija

050 470 1620

Uusi vuosi alkaa Aurinkobaletissa henkilövaihdoksella.

Lue lisää

Kampanjassa Veikkauksen etuasiakkaiksi rekisteröityneet voivat ostaa kaksi teatterilippua yhden hinnalla valittuihin näytöksiin teattereissa ympäri Suomen.

Lue lisää

Satu Tuittilan ja työryhmän Vähin äänin on tiedettä ja taidetta yhdistävä näyttämöteos, jonka teemana on luonnon monimuotoisuuskriisi.

Lue lisää