Pikkujoulut ja tyky-päivät

Hetki tanssien -paketti on Aurinkobaletin kevyt työpaja tai pienteos erilaisten ryhmien tarpeisiin. Olipa kyseessä työporukan illanvietto, seminaaripäivä, TYKY- ja TYHY-toiminta tai muuten vain joukko ihmisiä, jotka kokevat yhdessäolon ja jaetun kulttuurikokemuksen kiinnostavana, tarjoamme mahdollisuuden tutustua tanssiin aitiopaikalta ja joustavalla aikataululla.

Aurinkobaletin tanssijoiden pienteos syntyi halusta tarjota nykytanssia, joka puhuttelee, ihastuttaa ja tempaisee ajatukset hetkeksi kokonaan liikkeen vietäviksi. Ei sen enempää, mutta sitäkin antoisammin!

Pienteos kokoaa yhteen Aurinkobaletin ensemblen vahvuudet – läsnäolon ja ammattitaidon – jotka tavoittavat esityksissämme niin lapset kuin aikuisetkin. Tarjoamme tanssitaiteen konkareille ja untuvikoille kokonaisvaltaisen elämyksen, jonka mukaan heittäytyä avoimin mielin. Hetki tanssien on tässä ja nyt – rakkaudella tanssitaiteilijoiltamme Teille.

 

Tekijät
KOREOGRAFIA JA TANSSI Päivi Kujansuu, Urmas Poolamets, Patrick Di Quirico, Elina Raiskinmäki / Linda Björkqvist | YLEISÖTYÖ Päivi Kujansuu | ÄÄNISUUNNITTELU Konsta Savolainen | LAVASTUS JA VALOSUUNNITTELU Lauri Jeffrey

 

 

Hetki tanssien -paketti muodostuu kolmesta osasta, joita voi yhdistää toisiinsa tai tilata erikseen esimerkiksi yritystapahtumaan. Paketti voidaan toteuttaa Aurinkobaletin kotinäyttämöllä Manillassa tai tilaajan omissa tiloissa.

Kokonaisuudesta voi valita esityksen, tanssin ympärille rakennetun aikuisten työpajan ja kevyen tarjoilun virvokkeineen. Tarjoilu on toteutettavissa vain esityksen tai työpajan yhteydessä Manilla-teatterissa.

Vaihtoehdot:
1.
Esitys, jonka tähtinä ja koreografeina toimivat Aurinkobaletin 2–4 ammattitanssijaa.
Esityksen kesto n. 15–20 min
Hinta: 250 € /ei minimiosallistujamäärää
2.
Aikuisille suunnattu työpaja, joka muotoutuu ryhmänne tarpeisiin, mutta ei edellytä aiempaa tanssituntemusta tai kokemusta tanssista. Lue lisää tanssityöpajoista.
Työpajan kesto korkeintaan n. 1,5 tuntia
Hinta: 250 € /ei minimiosallistujamäärää

3.
Hetkiä-menu, räätälöity ruokatarjoilu juomineen. Sisältö suunnitellaan yhdessä tilaajan ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Tilattavissa vain esityksen tai työpajan yhteydessä Manilla-teatterissa.
Hinta: alk. 30 € / hlö (min. 10 hengen ryhmille)

Hinnat ovat voimassa Turun alueella järjestettävissä tilaisuuksissa.

 

Pakettien varaukset ja tiedustelut:

Pia Puustelli
Myynti- ja markkinointisihteeri

050 470 1620