Todellinen prinssi

Todellinen prinssi -teoksen markkinointikuva. Kuvaaja: Jussi Virkkumaa, kuvassa: Linda Björkqvist, Jean Arvo-Michael Saarinen, Patrick Di Quirico ja Janne Aspvik.

Todellinen prinssi on tanssiteos leikki- ja ystävyystaidoista. Hauskassa koko perheen teoksessa etsitään sydänystävää, jonka kanssa jakaa iloja ja suruja – sellaisella vauhdilla, että hitaammat auttamatta tippuvat kärryiltä!

Teos perustuu Hans Christian Andersenin tunnettuun satuun Prinsessen på ærten (Prinsessa ja herne). Aurinkobaletin ja JoJo – Oulun Tanssin Keskuksen uudessa tulkinnassa katsojat pääsevät keskelle leikkitreffejä, joissa mahdollisia kaveriehdokkaita testataan yhä hullunkurisemmiksi käyvillä testeillä. Mutta ovatko odotukset uuden kaverin ulkonäöstä, käytöksestä ja älykkyydestä niin korkealla, että kaikki kaverikandidaatit tulevat takuuvarmasti epäonnistumaan?

 

Tekijät

KOREOGRAFIA, KONSEPTI JA ÄÄNISUUNNITTELU Jaakko Toivonen ja Kinga László | TANSSI Aurinkobaletin tanssijat | LAVASTUS JA KUVITUS Peetu Pasanen | PUKUSUUNNITTELU Marjo Haapasalo | VALOSUUNNITTELU Lauri Jeffrey | YLEISÖTYÖ Päivi Kujansuu | VALOKUVAT Jussi Virkkumaa | TUOTANTO Aurinkobaletti ja JoJo – Oulun Tanssin Keskus | ENSI-ILTA 2.3.2019, Manilla, Turku

Ikäsuositus: +4 vuotta
Kesto: n. 50 min

Teos on tilattavissa erilaisiin tapahtumiin ja kiertueille. Se on vieraillut muun muassa Young Dance Festival Zugissa Sveitsissä ja kotimaisissa tanssitapahtumissa.

 

Tilaukset ja tiedustelut

Pia Puustelli
Myynti- ja markkinointisuunnittelija

050 470 1620

 

Teoksen traileri

Video on teoksen traileri eli markkinointivideo. Se sisältää tanssia ja musiikkia. Video: Jussi Virkkumaa, esiintyjät: Linda Björkqvist, Jean Arvo-Michael Saarinen, Patrick Di Quirico ja Janne Aspvik.

Vierailevat koreografit Toivonen & László

Raahesta lähtöisin oleva Jaakko Toivonen toimii Itäisen tanssin aluekeskuksen (ITAK) taiteellisena johtajana. Hän on valmistunut Rotterdamin Codarts tanssiakatemiasta ja tehnyt ammattikoreografin töitä vuodesta 2001 lähtien. Hän on koreografioinut ammattiryhmille, televisioon ja musiikkiteatteriesityksiin. Toivonen on tehnyt useita vuosia tiivistä yhteistyötä ryhmien kanssa, jotka tuottavat teatteria ja tanssia nimenomaan lapsille ja nuorille.

Kinga László on monitaiteellinen esiintyjä. Hän aloitti tanssiuransa kuusivuotiaana Unkarin Kansallisbaletin koulussa ja valmistui ammattitanssijaksi Amsterdamin teatterikoulusta. Hän on työskennellyt tanssija mm. Anouk van Dijkin ja Arthur Rosenveldin koreografioissa ja useissa miimisesityksissä. Kinga on myös treenannut ja esittänyt pariakrobatiaa korkealla tasolla.

Jaakko ja Kinga ovat tehneet yhteistyötä erilaisissa muodoissa vuodesta 2001 alkaen ja luoneet myös metodin opettaa tanssin parityöskentelyä.

 

Lue lisää

Tanssiarvio: Todellinen prinssi -tanssisatu panostaa railakkaaseen menoon ja meininkiin (Turun Sanomat 3.3.2019)

Mistä löy­tyi­si to­del­li­nen prins­si? (Kaleva 21.3.2019)

Todellinen prinssi löytyy leikin kautta (Arjen pilkahduksia 21.3.2019)

Aurinkobaletin lastenteos tanssifestivaaleille Sveitsiin (Turun Sanomat 9.9.2019)