Tehdasfestivaali Manifesti 7.–18.9.2022 - Aurinkobaletti

Tehdasfestivaali Manifesti 7.–18.9.2022

Jo 28. kertaa järjestettävän festivaalin ohjelmisto on nyt julki ja luvassa on uusia avauksia, yllättäviä yhdistelmiä, vastavuoroisuutta ja vuoropuhelua. Festivaalin aikana Manillan täyttää kymmenen korkeatasoista, tuoretta esitystä nykytanssin, uuden sirkuksen ja kehollisen ilmaisun kotimaisilta huipputekijöiltä.

Festivaalin teemaksi on nimetty dialogi, jota ohjelmaan valitut teokset ilmentävät taiteen eri keinoin. Festivaalin avaa 7.9. Manillan kuvataiteilijoiden näyttely Kohtaus, joka käsittelee kohtaamisen, yhteyden ja vastavuoroisuuden teemoja. Näyttely on koettavissa koko tapahtuman ajan Vanhalla viinatehtaalla.

Katso ohjelma tapahtuman verkkosivuilta.

Tehdasfestivaali Manifesti on vuodesta 1994 lähtien Turussa Manillan vanhassa tehdasmiljöössä järjestetty monitaidetapahtuma, jonka monipuolinen ohjelmisto ilmentää Manillan poikkitaiteellista yhteisöä. Ohjelma koostuu esittävän taiteen ammattilaisryhmien toteuttamista tanssi- ja kehollisen ilmaisun teoksista sekä kuvataiteesta.

Ohjelmavalinnat tekee monitaiteellinen ohjelmatyöryhmä, jonka jäseninä ovat Venla Luoma (Tehdasteatteri), Sanna Meska (LTA), Urmas Poolamets (Aurinkobaletti), Merja Pöyhönen (Aura of Puppets), Anna Tahkola (Manillan kuvataiteilijat), Maija Palonheimo ja Kari Salovaara Pro Manillasäätiön edustajina sekä tuottaja Siina Siltanen.

Festivaalin tuottaa Pro Manillasäätiö tiiviissä yhteistyössä Manillan poikkitaiteellisen toimijayhteisön kanssa. Pääyhteistyökumppanina on toiminut Aurinkobaletti, muita kumppaneita ovat Manillan kuvataiteilijat, Läntinen tanssin aluekeskus, Tehdasteatteri sekä Aura of Puppets.

Toimistomme on kesälomalla 23.6.–31.7.2022. Mukavaa ja rentouttavaa kesää!

Lue lisää

Aurinkobaletti aloittaa elokuussa tanssin ammattilaisille suunnatut aamun lämmittelytunnit.

Lue lisää

Oletko kiinnostunut työskentelemään myynnin ja markkinoinnin tehtävissä nykytanssin parissa? Haemme myynti- ja markkinointisuunnittelijaa kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.9.2022 alkaen.

Lue lisää