Syksyn ohjelmisto on julkaistu

Syksyn ohjelmistossa nähdään kaksi ensi-iltateosta. Alpo Aaltokosken Askelia äänten takaa avaa ohjelmiston Monitaidefestivaali Manifestissa 12.9.2024. Liisa Ruuskasen ja Johanna Keinäsen ruokateatteriesitys Mikä Menu! − Eli sinappikaupungin menetetty maine saa ensi-iltansa 14.11.2024.

 

Alpo Aaltokosken ensimmäinen teos Aurinkobaletille

Pako. Haave. Toivo. Askelia äänten takaa on vääjäämätön vaellus kohti tuntematonta. Matka on henkilökohtainen ja yhteinen. Kuka johtaa, kuka kutsuu, olemmeko kadottaneet suunnan? Jokainen askel pimeässä kantaa toivoa paremmasta huomisesta.

Aurinkobaletin ja Alpo Aaltokoski Companyn uutuusteos kutsuu keskusteluun maailmasta, jossa elämme. Askelia äänten takaa on Aaltokosken ensimmäinen teos Aurinkobaletille. Näyttämöllä nähdään Aurinkobaletin ryhmän lisäksi kolme ukrainalaisen Ethno Contemporary Ballett -tanssiryhmän tanssijaa, jotka ovat joutuneet pakenemaan sotaa omasta maastaan. Teos on Aaltokosken kunnianosoitus georgialaiselle säveltäjälle Giya Kanchelille (1935–2019) ja koreografin kolmas teos tämän musiikkiin. Askelia äänten takaa on ohjelmistossa 12.9.–12.10.2024.

OSTA LIPUT »

 

Ruokateatteri saapuu Turkuun

Illallispöytä on katettu kansainvälisessä ruokakongressissa! Ruokatoimittajia, kulinaristeja, herkkusuita – makuja ja mauttomuuksia. Yllätyksellinen illanvietto tanssittaa eteemme kulinaarisia käännekohtia Turun hämäräperäisessä ruokahistoriassa ja suurustaa soosin intohimoisilla ruokapuheilla ja -tansseilla. Laukkamakkaran synty – olisiko se voinut olla estettävissä?

Liisa Ruuskasen ja Johanna Keinäsen ruokateatteriesitys Mikä Menu! − Eli sinappikaupungin menetetty maine paljastaa turkulainen ruokahistorian salaiset kansiot. Pikkujouluohjelmaksi loistavasti sopiva elämys sisältää toisiinsa sekoittuvat esityksen ja illallisen. Ruuskanen ja Keinänen ovat tehneet ruokateatteria vuodesta 2008 asti, ja nyt konsepti saapuu ensimmäistä kertaa Turkuun. Mikä Menu! − Eli sinappikaupungin menetetty maine on ohjelmistossa 14.11.–14.12.2024.

OSTA LIPUT »

 

Vieraanamme Manilla-teatterissa

Monitaidefestivaali Manifesti valtaa Manillan kulttuuritehtaan 11.–21.9.2024. Manifesti juhlii 30-vuotista tarinaansa poikkitaiteellisen, elämyksellisen ja monipuolisen ohjelmiston muodossa, joka löysää tiukintakin pipoa. Tapahtuman ohjelmisto julkaistaan 30.5.2024. Animaatioelokuvafestivaali Turku Animated Film Festival puolestaan vierailee Manilla-teatterissa 22.–25.8.2024.

Loukkaantumisen vuoksi Stayin' Alive -teoksen sijaan näyttämöllä nähdään Linda Holmströmin Mind full of flies I never killed.

Lue lisää

Alpo Aaltokosken Askelia äänten takaa avaa ohjelmiston Tehdasfestivaali Manifestissa 12.9.2024. Liisa Ruuskasen ja Johanna Keinäsen ruokateatteriesitys Mikä Menu! − Eli sinappikaupungin menetetty maine saa ensi-iltansa 14.11.2024.

Lue lisää

Kattostudio on käytettävissä heinäkuussa yhtäjaksoiseen harjoituskäyttöön ja syyskuusta joulukuuhun lyhytaikaiseksi harjoitustilaksi. Harjoitustilaa voivat hakea sekä yksittäiset tanssitaitelijat että taiteilijaryhmät.

Lue lisää