Haemme teatterisihteeriä

Aurinkobaletti hakee teatterisihteeriä kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.10.2022 alkaen.

Aurinkobaletti on turkulainen nykytanssiryhmä ja tanssiteatteri, jonka ohjelmisto tarjoaa esityksiä niin aikuisille kuin lapsillekin. Näytöksiä järjestetään vuodessa noin 70–90, jonka lisäksi Aurinkobaletti vuokraa tilojaan myös ulkopuolisille tapahtumajärjestäjille. Vuonna 1981 perustetun Aurinkobaletin kotinäyttämö, Manilla-teatteri, sijaitsee Manillan tehdaskiinteistössä Aurajoen rannalla.

 

Teatterisihteeri

Haemme joukkoomme ulospäin suuntautunutta, iloista ja energistä teatterisihteeriä. Työssäsi vastaat Aurinkobaletin lipunmyynnistä ja kahvion toiminnasta, Manilla-teatterin tilavuokrauksista sekä produktioiden tuotannollisista tehtävistä ja tilastojen raportoinnista. Lisäksi työtehtäviisi kuuluvat yleiset toimistotehtävät ja taloushallinnon tehtäviä, kuten myynnin tilityksiä ja laskutuksia. Teatterisihteerin työhön kuuluu myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Tartut työhön ennakkoluulottomasti, olet tarkka ja tunnollinen. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja B-ajokortti. Hallitset yleiset tietokoneohjelmat (Word, Excel ja PowerPoint). Hakijalta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Anniskelupassi katsotaan eduksi, mutta sen voi suorittaa myös työn aloitettua.

Työsuhteessa on kuuden kuukauden koeaika. Palkkaus on Teatterialan työehtosopimuksen mukainen.

 

Hakuohjeet

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sekä ansioluettelo sähköisesti yhtenä liitetiedostona pdf-muodossa toiminnanjohtaja (vs.) Sami Skantsille 15.9.2022 mennessä: sami.skantsi@aurinkobaletti.fi

Lisätietoja voit kysyä puhelimitse tiistaina 6.9. ja keskiviikkona 7.9. klo 10–14 toiminnanjohtaja (vs.) Sami Skantsilta, puh. 050 470 1618. Haastattelut pidetään viikolla 38.

Skantsi aloittaa tehtävässään 16.10.2023.

Lue lisää

Pääset perille kätevästi keskustasta busseilla 14, 15, 30, 55 ja 56.

Lue lisää

Aurinkobaletin Manilla-teatterissa koetaan neljän tanssiteatterin teokset, kun 4X kiertävän tanssitapahtuma tulee Turkuun 9.−10.6.2023. Aurinkobaletin lisäksi mukana ovat tanssiteatteri Minimi (Kuopio), Rimpparemmi (Rovaniemi) ja Raatikko (Vantaa).

Lue lisää