Aurinkobaletin teos 4X-kiertueella Kuopiossa vaihtuu

Aurinkobaletin teos 4X-kiertueella Kuopiossa 24.5.2024 vaihtuu loukkaantumisen vuoksi. Stayin’ Alive -teoksen sijaan näyttämöllä nähdään Linda Holmströmin Mind full of flies I never killed, joka esitettiin 4X-kiertueella Rovaniemellä viime viikonloppuna. Teos sai ensi-iltansa Turussa 3.5.2024 osana Aurinkobaletin Made in 11 Days -kokonaisuutta, jossa teos tehtiin yhdessätoista päivässä.

Turussa Holmströmin teosta esitettiin kolmella tanssijalla. Kuopiossa teos toteutetaan Côme Calmelet-Pyykön soolona.

Tiedotamme 4X-kiertueen esityksistä Vantaalla 31.5. ja Turussa 8.6. mahdollisimman pian.

 

Mind full of flies I never killed

Oletko jo täällä? Olitko se sinä, joka tulit sisään?

Se hetki kun avaat kallosi ja annat sen säteillä kaiken valon ja kaikki värit muiden naamoille ja kaikki syöksyvät sinun maailmaasi omien lasiensa läpi ja kokevat sen mitä olet juuri nyt tässä hetkessä ilman suodattimia paitsi ne lasit jotka he ovat hankkineet ja saaneet elämältä joka voi olla hyvin erilainen mutta kuitenkin suurin piirtein samaa paitsi silloin kun istut vahingossa lasiesi päälle ja

Sshhh. Hengitä. Paino. Vartaloni solut. Ääni. Yhteys.

Mind full of flies I never killed on mieltä käsittelevä soolo, duetto, trio ja niin edelleen.

KOREOGRAFIA Linda Holmström | TANSSI Côme Calmelet-Pyykkö | VALOSUUNNITTELU Magnús Sigurðarson | ÄÄNISUUNNITTELU Valtteri Alanen | VALOKUVAT JA GRAAFINEN SUUNNITTELU Jussi Virkkumaa | TUOTANTO Aurinkobaletti

Kesto: noin 25 min
Ensi-ilta: 3.5.2024 | Manilla-teatteri, Turku

 

Tutustu teoksen taustoihin

Videolla koreografi Linda Holmström avaa teoksen taustoja.

Loukkaantumisen vuoksi Stayin' Alive -teoksen sijaan näyttämöllä nähdään Linda Holmströmin Mind full of flies I never killed.

Lue lisää

Alpo Aaltokosken Askelia äänten takaa avaa ohjelmiston Tehdasfestivaali Manifestissa 12.9.2024. Liisa Ruuskasen ja Johanna Keinäsen ruokateatteriesitys Mikä Menu! − Eli sinappikaupungin menetetty maine saa ensi-iltansa 14.11.2024.

Lue lisää

Kattostudio on käytettävissä heinäkuussa yhtäjaksoiseen harjoituskäyttöön ja syyskuusta joulukuuhun lyhytaikaiseksi harjoitustilaksi. Harjoitustilaa voivat hakea sekä yksittäiset tanssitaitelijat että taiteilijaryhmät.

Lue lisää