Aurinkobaletti on mukana Veikkauksen etuasiakaskampanjassa

Veikkauksen etuasiakakkaat saavat lippuedun Illallisvieraita-teoksen kahteen näytökseen

Aurinkobaletin Illallisvieraita-teos on mukana Veikkauksen vuoden 2023 etuasiakaskampanjassa. Kampanjassa Veikkauksen etuasiakkaiksi rekisteröityneet voivat ostaa kaksi teatterilippua yhden hinnalla valittuihin näytöksiin teattereissa ympäri Suomen. Lippuja rajoitettu määrä ja ne tulevat myyntiin Veikkauksen sivulle 17.1.2023 klo 10.00.

Aurinkobaletin Illallisvieraita-teoksesta kampanjassa ovat mukana näytöset 2.3. ja 9.3. Jyrki Karttusen koreografioimassa  tanssiteoksessa illan pimeys, tuulen ulvonta nurkissa ja lepattavat kynttilän liekit rakentavat näyttämön surrealistisille ja koomisille illalliskutsuille, joissa luodaan yhteyttä rajan tuolle puolen. Illallinen on katettu ja katsojat on kutsuttu pöytään. 

 

Aurinkobaletti hakee toiminnanjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen 16.10.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Lue lisää

Aurinkobaletin Manilla-teatterissa koetaan neljän tanssiteatterin teokset, kun 4X kiertävän tanssitapahtuma tulee Turkuun 9.−10.6.2023. Aurinkobaletin lisäksi mukana ovat tanssiteatteri Minimi (Kuopio), Rimpparemmi (Rovaniemi) ja Raatikko (Vantaa).

Lue lisää

Aurinkobaletissa eletään uudistusten ja muutosten vuotta. Tuoretta näkökulmaa tuo myös ensi-iltateos Matteus-Passio, joka huipentaa Aurinkobaletin syyskauden.

Lue lisää