Aurinkobaletti on mukana Veikkauksen etuasiakaskampanjassa

Veikkauksen etuasiakakkaat saavat lippuedun Illallisvieraita-teoksen kahteen näytökseen

Aurinkobaletin Illallisvieraita-teos on mukana Veikkauksen vuoden 2023 etuasiakaskampanjassa. Kampanjassa Veikkauksen etuasiakkaiksi rekisteröityneet voivat ostaa kaksi teatterilippua yhden hinnalla valittuihin näytöksiin teattereissa ympäri Suomen. Lippuja rajoitettu määrä ja ne tulevat myyntiin Veikkauksen sivulle 17.1.2023 klo 10.00.

Aurinkobaletin Illallisvieraita-teoksesta kampanjassa ovat mukana näytöset 2.3. ja 9.3. Jyrki Karttusen koreografioimassa  tanssiteoksessa illan pimeys, tuulen ulvonta nurkissa ja lepattavat kynttilän liekit rakentavat näyttämön surrealistisille ja koomisille illalliskutsuille, joissa luodaan yhteyttä rajan tuolle puolen. Illallinen on katettu ja katsojat on kutsuttu pöytään. 

 

Onko mahdollista luoda uusi tanssiesitys 11 päivässä? Made in 11 Days on konsepti, jonka Aurinkobaletin ensemble on luonut leikitelläkseen koreografioilla ja nykytanssin keinoilla.

Lue lisää

Haluamme kehittää palvelujamme ja ohjelmistoamme. Voit auttaa vastaamalla yleisökyselyymme.

Lue lisää

Aurinkobaletin nuorille suunnattu Asukasbudjetti-hanke tuo tanssiesitykset ja -työpajat maksutta jokaiselle Turun suuralueelle. Asukasbudjetti-äänestys on käynnissä 30.4.2024 asti.

Lue lisää