Aurinkobaletti on mukana Veikkauksen etuasiakaskampanjassa

Veikkauksen etuasiakakkaat saavat lippuedun Illallisvieraita-teoksen kahteen näytökseen

Aurinkobaletin Illallisvieraita-teos on mukana Veikkauksen vuoden 2023 etuasiakaskampanjassa. Kampanjassa Veikkauksen etuasiakkaiksi rekisteröityneet voivat ostaa kaksi teatterilippua yhden hinnalla valittuihin näytöksiin teattereissa ympäri Suomen. Lippuja rajoitettu määrä ja ne tulevat myyntiin Veikkauksen sivulle 17.1.2023 klo 10.00.

Aurinkobaletin Illallisvieraita-teoksesta kampanjassa ovat mukana näytöset 2.3. ja 9.3. Jyrki Karttusen koreografioimassa  tanssiteoksessa illan pimeys, tuulen ulvonta nurkissa ja lepattavat kynttilän liekit rakentavat näyttämön surrealistisille ja koomisille illalliskutsuille, joissa luodaan yhteyttä rajan tuolle puolen. Illallinen on katettu ja katsojat on kutsuttu pöytään. 

 

Aurinkobaletin väki ja lipunmyyntimme ovat kesälomalla 21.6.–4.8.2024. Kiitämme lämpimästi kaikkia kävijöitämme, nähdään jälleen syksyllä!

Lue lisää

Aurinkobaletin, Minimin, Raatikon ja Rimpparemmin 4X – kiertävä tanssitapahtuma saapuu Turkuun tämän viikon lauantaina 8.6.2024.

Lue lisää

Alpo Aaltokosken Askelia äänten takaa avaa ohjelmiston Tehdasfestivaali Manifestissa 12.9.2024. Liisa Ruuskasen ja Johanna Keinäsen ruokateatteriesitys Mikä Menu! − Eli sinappikaupungin menetetty maine saa ensi-iltansa 14.11.2024.

Lue lisää