Aurinkobaletti on mukana Veikkauksen etuasiakaskampanjassa - Aurinkobaletti

Aurinkobaletti on mukana Veikkauksen etuasiakaskampanjassa

Veikkauksen etuasiakakkaat saavat lippuedun Illallisvieraita-teoksen kahteen näytökseen

Aurinkobaletin Illallisvieraita-teos on mukana Veikkauksen vuoden 2023 etuasiakaskampanjassa. Kampanjassa Veikkauksen etuasiakkaiksi rekisteröityneet voivat ostaa kaksi teatterilippua yhden hinnalla valittuihin näytöksiin teattereissa ympäri Suomen. Lippuja rajoitettu määrä ja ne tulevat myyntiin Veikkauksen sivulle 17.1.2023 klo 10.00.

Aurinkobaletin Illallisvieraita-teoksesta kampanjassa ovat mukana näytöset 2.3. ja 9.3. Jyrki Karttusen koreografioimassa  tanssiteoksessa illan pimeys, tuulen ulvonta nurkissa ja lepattavat kynttilän liekit rakentavat näyttämön surrealistisille ja koomisille illalliskutsuille, joissa luodaan yhteyttä rajan tuolle puolen. Illallinen on katettu ja katsojat on kutsuttu pöytään. 

 

Uusi vuosi alkaa Aurinkobaletissa henkilövaihdoksella.

Lue lisää

Kampanjassa Veikkauksen etuasiakkaiksi rekisteröityneet voivat ostaa kaksi teatterilippua yhden hinnalla valittuihin näytöksiin teattereissa ympäri Suomen.

Lue lisää

Satu Tuittilan ja työryhmän Vähin äänin on tiedettä ja taidetta yhdistävä näyttämöteos, jonka teemana on luonnon monimuotoisuuskriisi.

Lue lisää