Tuuli Lempa aloitti Aurinkobaletin toiminnanjohtajana (vs.) - Aurinkobaletti

Tuuli Lempa aloitti Aurinkobaletin toiminnanjohtajana (vs.)

Uusi vuosi alkaa Aurinkobaletissa henkilövaihdoksella. Tuuli Lempa aloitti tammikuussa Aurinkobaletin uutena toiminnajohtajana (vs.).

− Olen ammattimuusikko, jolla on kokemusta myös tuottamisesta ja taidehallinnosta. Olen kouluttautunut musiikin maisteriksi Suomessa ja Norjassa, sekä täydentänyt opintojani live-elektroniikan ja sävellyksen opinnoilla. Lisäksi olen opiskellut filosofian maisteriksi musiikkitiede pääaineenani. Kokemusta minulla on musiikin kentän töistä mm. musiikkiopistoista, radiotoimittajana, sekä freelance-pianistina. Olen koordinoinut useita musiikkihankkeita ja myötävaikuttanut aikamme musiikkiin tilaamalla ja kantaesittämällä lukuisia uusia sävellyksiä pianolle. Luottamustehtävissä olen toiminut eri yhdistyksissä ja aloitan Liedon seurakunnan kirkkovaltuuston uutena jäsenenä nyt alkavalla kaudella. Nykymusiikkiyhdistys What ever Works!in toiminnanjohtajana toimin vuonna 2022 ja nyt hyppään tanssin maailmaan ja uusiin mielenkiintoisiin tehtäviin Aurinkobaletin toiminnanjohtajan sijaiseksi. Nykytanssista lumouduin asuessani Oslossa pidemmän aikaa ja nyt odotan Aurinkobaletin kevätkauden upeita esityksiä ja vuoden 2023 uusia tuotantoja. Toivon kaikille elämyksellistä vuotta ja toivotan kaikki lämpimästi tervetulleiksi katsomaan esityksiämme!

Hänet tavoittaa sähköpostitse osoitteesta tuuli.lempa@aurinkobaletti.fi ja puhelimitse numerosta 050 470 1618.

Kuva: Jenny Toivanen

Uusi vuosi alkaa Aurinkobaletissa henkilövaihdoksella.

Lue lisää

Kampanjassa Veikkauksen etuasiakkaiksi rekisteröityneet voivat ostaa kaksi teatterilippua yhden hinnalla valittuihin näytöksiin teattereissa ympäri Suomen.

Lue lisää

Satu Tuittilan ja työryhmän Vähin äänin on tiedettä ja taidetta yhdistävä näyttämöteos, jonka teemana on luonnon monimuotoisuuskriisi.

Lue lisää