Tuuli Lempa aloitti Aurinkobaletin toiminnanjohtajana (vs.)

Uusi vuosi alkaa Aurinkobaletissa henkilövaihdoksella. Tuuli Lempa aloitti tammikuussa Aurinkobaletin uutena toiminnajohtajana (vs.).

− Olen ammattimuusikko, jolla on kokemusta myös tuottamisesta ja taidehallinnosta. Olen kouluttautunut musiikin maisteriksi Suomessa ja Norjassa, sekä täydentänyt opintojani live-elektroniikan ja sävellyksen opinnoilla. Lisäksi olen opiskellut filosofian maisteriksi musiikkitiede pääaineenani. Kokemusta minulla on musiikin kentän töistä mm. musiikkiopistoista, radiotoimittajana, sekä freelance-pianistina. Olen koordinoinut useita musiikkihankkeita ja myötävaikuttanut aikamme musiikkiin tilaamalla ja kantaesittämällä lukuisia uusia sävellyksiä pianolle. Luottamustehtävissä olen toiminut eri yhdistyksissä ja aloitan Liedon seurakunnan kirkkovaltuuston uutena jäsenenä nyt alkavalla kaudella. Nykymusiikkiyhdistys What ever Works!in toiminnanjohtajana toimin vuonna 2022 ja nyt hyppään tanssin maailmaan ja uusiin mielenkiintoisiin tehtäviin Aurinkobaletin toiminnanjohtajan sijaiseksi. Nykytanssista lumouduin asuessani Oslossa pidemmän aikaa ja nyt odotan Aurinkobaletin kevätkauden upeita esityksiä ja vuoden 2023 uusia tuotantoja. Toivon kaikille elämyksellistä vuotta ja toivotan kaikki lämpimästi tervetulleiksi katsomaan esityksiämme!

Hänet tavoittaa sähköpostitse osoitteesta tuuli.lempa@aurinkobaletti.fi ja puhelimitse numerosta 050 470 1618.

Kuva: Jenny Toivanen

Aurinkobaletin väki ja lipunmyyntimme ovat kesälomalla 21.6.–4.8.2024. Kiitämme lämpimästi kaikkia kävijöitämme, nähdään jälleen syksyllä!

Lue lisää

Aurinkobaletin, Minimin, Raatikon ja Rimpparemmin 4X – kiertävä tanssitapahtuma saapuu Turkuun tämän viikon lauantaina 8.6.2024.

Lue lisää

Alpo Aaltokosken Askelia äänten takaa avaa ohjelmiston Tehdasfestivaali Manifestissa 12.9.2024. Liisa Ruuskasen ja Johanna Keinäsen ruokateatteriesitys Mikä Menu! − Eli sinappikaupungin menetetty maine saa ensi-iltansa 14.11.2024.

Lue lisää