Kolme väriä: Keltainen, Oranssi ja Punainen

Kolme väriä -esityskokonaisuuden teoskuva. Kuvaaja: Jussi Virkkumaa, kuvassa: Päivi Kujansuu, Elina Raiskinmäki ja Patrrick Di Quirico.

 

Joulukuussa Aurinkobaletissa koetaan ainutlaatuinen värien inspiroima esitysviikonloppu. Teemoina ovat Keltainen, Oranssi ja Punainen. Kunkin värin esityskokonaisuus on nähtävissä vain kerran. Kokonaisuudet koostuvat useammasta ainutkertaisesta teoksesta ja yhdistävät liikkeeseen myös muita taiteen keinoja, kuten sirkusta, musiikkia ja installaatiotaidetta.

Värit kantavat voimallista symboliikkaa. Eri kulttuureissa niitä tulkitaan eri tavoin. Värien kokeminen on myös hyvin henkilökohtaista ja jokaisella on oma lempivärinsä. Tule katsomaan koko värisarja – miten taiteilijat värinsä tulkitsevat?

Aurinkobaletin lisäksi teoskokonaisuudessa on mukana värikäs joukko muita taiteilijoita, kuten Marjo Haapasalo, Hanna-Maria Hanhineva, Sakari Kivinen, Kai Kuutamo, Marjan Raar ja Anniina Ukkonen. Kolme väriä toteutetaan yhteistyössä Läntinen tanssin aluekeskuksen kanssa.

Esitykset: Keltainen 10.12., Oranssi 11.12. ja Punainen 12.12.2020 | Manilla, Turku

Katso näytöskalenteri | Osta liput | Katso Facebook-tapahtuma