Marjo Kuusela:
KAUNOTAR JA PETO

 

Kaunotar ja peto on lämmin kertomus hyvyydestä, myötätunnosta ja rakkaudesta. Aurinkobaletin versiossa sadun lumoon uppoudutaan tanssin, teatterin ja animaation keinoin. Teos tarjoaa jännitystä ja romantiikkaa koko perheelle!

Marjo Kuuselan Aurinkobaletille alunperin vuonna 2010 tekemä tanssisatu perustuu Tyyni Tuulion suomentamaan - ja suomalaisittain ajattelemaan – ranskalaiseen kansansatuun.

Kesto n. 45 min
Ikäsuositus: yli 5-vuotiaille ja koko perheelle 

*Suomen tanssitaiteen uranuurtaja Marjo Kuusela tunnetaan mm. Tanssiteatteri Raatikon perustajana ja taiteellisena johtajana (1974-1987), Helsingin kaupunginteatterin tanssiryhmän johtajana (1992-1995) sekä Teatterikorkeakoulun professorina (1996-2000 ja 2003-2008).
Kuuselalle on myönnetty lukuisia palkintoja Valtion taidepalkinnosta Pro Finlandia -mitaliin. Vuonna 2009 hänelle myönnettiin taiteen akateemikon arvonimi.

Tekijät

Koreografia Marjo Kuusela | Skenografia Juha Lukala | Puvut Marjo Haapasalo | Valot ja äänet Timo Ollila | Tanssi Mikko Kaikkonen, Päivi Kujansuu, Urmas Poolamets, Patrick Di Quirico, Elina Raiskinmäki | Valokuvat Juha Lukala |  Uusintaensi-ilta 26.1.2017 

Lehdistössä sanottua

”Elämyksellinen tanssisatu --- Kaunotar ja peto jatkaakin korkeatasoisesti Aurinkobaletin lapsille suunnattujen teosten tinkimätöntä linjaa, joka panostaa tanssin voimaan ilmaista tarinoita ja tunteita. --- Kaunotar ja peto ei sievistele, vaan liikkuu rempseällä meiningillä. Silti herkkyys ja kauneus ovat käsin kosketeltavasti läsnä." Turun Sanomat / Kaisa Kurikka

NÄYTÖSKALENTERI

LIPUT

KUVIA

FACEBOOK-TAPAHTUMA

Kaunotar ja peto on tilattavissa myös kiertueelle > LATAA KEIKKA-ESITE (pdf)