Elämyspolku Aurinkobaletissa syksyllä 2020

Elämyspolkuteoksena Kuinka kiivetä kukkulalle – ja sieltä alas


Tervetuloa Elämyspolulle Aurinkobalettiin! Syksyn 2020 ohjelmistossa on loka-marraskuussa Turun kaupungin koulujen 3.- ja 5.-luokkalaisten teatterikäynti Kuinka kiivetä kukkulalle – ja sieltä alas -esitykseen ja siihen liittyvä tanssityöpaja.

Lataa ja tulosta Elämyspolkuesite pdf-tiedostona.

Kuinka kiivetä kukkulalle – ja sieltä alas

Urmas Poolametsin uutuusteoksen sankareilla on tavoite ja kaikilla oma supervoimansa. Matkan varrella he kohtaavat erilaisia esteitä, eikä niiden voittaminen ole helppoa. Miten sankarimme selviytyvät? Täyttyykö tavoite ja mitä sitten tapahtuu? Don Quijoten tarinasta inspiraationsa saanut koko perheen tanssisatu vie katsojat jännittävään seikkailuun. Esityksen kesto on noin 45 minuuttia.

Teoksen koreografian pohjaksi pyysimme turkulaisilta koululaisilta ehdotuksia supersankareiden tanssiliikkeiksi. Tarjosimme kaikille Turun alakouluille tanssitehtävää, jonka oppilaat saivat palauttaa videomuodossa.

Lue lisää teoksesta verkkosivuiltamme

Tanssityöpajat

Aurinkobaletin tanssijoiden ohjaamissa työpajoissa liikutaan itse, kokeillaan kehollista itseilmaisua ja tehdään pieniä koreografisia harjoituksia. Samalla tutustutaan työpajaan liittyvän teoksen teemoihin ja nykytanssiin esittävänä taiteena.

Työpaja kannustaa osallistujia luovuuteen, avoimuuteen ja suvaitsevaisuuteen, ja se tarjoaa myös aidon kohtaamisen tanssin tekijöiden kanssa. 

Työpajoja järjestetään ainoastaan esitykseen osallistuville ja ne räätälöidään ryhmäkohtaisesti. Työpajan kesto on noin 45 minuuttia.

Lue lisää työpajoista verkkosivultamme:

Ajankohdat ja hinnat

Esitykset klo 10.00–10.45 Manillassa: 23.10. sekä 3., 4. tai 5.11.2020
Työpajat varattavissa: 22.10. tai 28.10.2020 alkaen klo 8.00.

Hinta Elämyspolkulaisille 12 € / oppilas (sis. esityksen ja tanssityöpajan)
Opettajat ja saattajat ryhmän mukana à 0 €
HUOM! Ilmoittautumiset viimeistään 9.10.2020

 

Lisätiedot ja tilaukset

Laura Vanonen
Myynti- ja markkinointisihteeri
laura.vanonen@aurinkobaletti.fi
050 470 1620