Lipputiedot ja lippujen hinnat

Verkkokauppa

Aurinkobaletin liput ovat myynnissä verkkokaupassa osoitteessa aurinkobaletti.lippu.fi. Verkkokaupassa liput voi maksaa suomalaisin verkkopankkitunnuksin tai Visa/MasterCard/Electron-kortilla.

Lippukassa, -varaukset ja tiedustelut

Aurinkobaletin lippukassa palvelee Manilla-teatterin lämpiössä arkipäivisin kello 12−15, sekä tuntia ennen esitystä.
Lippuja voi varata puhelimitse numerosta 02 284 0100 (arkisin klo 12–15) tai sähköpostitse info@aurinkobaletti.fi. Puhelimitse ja sähköpostitse varatut liput tulee lunastaa viimeistään viikon kuluttua varauksesta. Liput voi lunastaa Aurinkobaletin lippukassan lisäksi Lippupisteen toimipisteistä.

Aurinkobaletin lippukassalla maksuvälineenä käyvät käteisen sekä pankki- ja luottokorttien lisäksi ePassi, Smartum Saldo ja kulttuurisetelit, Edenred sekä Tyky+-setelit.

Lippu.fi myyntikanavat

Aurinkobaletin liput ovat myynnissä myös lippu.fi-verkkokaupassa. Verkkokaupassa liput voi maksaa suomalaisin verkkopankkitunnuksin tai Visa/MasterCard/Electron-kortilla. Lisäksi Lippupisteellä on verkkopalvelu , jossa lippuja voi maksaa Endered-edulla.

Lippuja voi varata myös lippu.fi:n puhelinpalvelusta numerosta 0600 900 900. Varatut liput voi lunastaa lippu.fi toimipisteistä. Lippu.fi palvelee mm. Prismoissa, K-Citymarketeissa, R-Kioskeilla sekä Stockmannilla. Kaikki myyntipisteet löydät Lippupisteen sivuilta.

Teatterilipulla maksutta bussilla Aurinkobalettiin

Teatterilippumme on Föli-lippu, jolla voi matkustaa Fölin busseissa ja vesibusseissa ennen ja jälkeen tapahtuman. Erillistä lippua ei tarvita. Lue lisää Fölin sivuilta.

Hinnat

Esitykset Manilla-teatterissa

25/31 € perusliput

23/28 € eläkeläiset

15 € opiskelijat, lapset (alle 18 v.), työttömät sekä siviilipalvelus- ja varusmiehet

12 € Temen, Näyttelijäliiton, Takun jäsenet, Suomen Teatterit ry:n Teatteri-korttilaiset ja tanssi- tai teatterialan ammattiin opiskelevat sekä pressikorttilaiset

Ryhmäliput esityksiin Manilla-teatterissa

20/26 € / hlö vähintään 10 hlön ryhmä (ryhmän vetäjä ilmaislipulla)

17/23 € / hlö vähintään 20 hlö ryhmä (ryhmän vetäjä ilmaislipulla)

10 € / hlö vähintään 10 opiskelijan ryhmä (ryhmän vetäjä ilmaislipulla)

Ryhmävaraukset ja ennakkomyynti vain Aurinkobaletin lipunmyynnistä.

Lapsille suunnatut esitykset Manilla-teatterissa

10 €  kaikki lipputyypit

Aurinkobaletin Kannatusyhdistyksen jäsenet

Aurinkobaletin Kannatusyhdistys ry:n jäsenet saavat alennusta Aurinkobaletin omiin esityksiin Manillassa 3 € / lippu, yhteisöjäsenten alennuslippukiintiö on 5 kpl.

Lue lisää Aurinkobaletin Kannatusyhdistyksestä.

Erityisryhmien liput ja paikkavaraukset

Pyörätuoliliput ja mahdolliset saattajaliput varataan Aurinkobaletin lipunmyynnistä puhelimitse (arkisin klo 12−15) numerosta 02 284 0100 tai sähköpostitse info@aurinkobaletti.fi. Pyörätuolilippu on peruslipun hintainen. Katsomojärjestelyjen vuoksi pyörätuolilippu on varattava vähintään viikkoa ennen esitystä. Saattajakortin haltijat pääsevät avustettavan kanssa ilmaislipulla Aurinkobaletin esityksiin. Manilla-teatteriin on esteetön pääsy. Pihalla on yksi invaparkkipaikka ja kulku pihalta teatterikerrokseen kulkee loivahkoa mäkeä. Teatterissa on yksi inva-wc.