Elämyspolku 2021 - Aurinkobaletti

Elämyspolku 2021

Kuvassa vasemmalta Linda Björkqvist, Patrick Di Quirico, Elina Raiskinmäki ja Côme Calmelet-Pyykkö.

Keväällä 2021 Aurinkobaletti tarjoaa Turun kaupungin koulujen 3.- ja 5.-luokkalaisille taltioinnin teoksesta: Kuinka kiivetä kukkulalle – ja sieltä alas sekä siihen liittyvän tanssityöpajan verkossa hintaan 5 € / oppilas. Tanssityöpaja toteutetaan verkossa etäyhteydellä ennalta sovittuna ajankohtana.

Lataa ja tulosta Elämyspolkuesite pdf-tiedostona.

Kuinka kiivetä kukkulalle – ja sieltä alas

Urmas Poolametsin uutuusteoksen sankareilla on tavoite ja kaikilla oma supervoimansa. Matkan varrella he kohtaavat erilaisia esteitä, eikä niiden voittaminen ole helppoa. Miten sankarimme selviytyvät? Täyttyykö tavoite ja mitä sitten tapahtuu? Don Quijoten tarinasta inspiraationsa saanut koko perheen tanssisatu vie katsojat jännittävään seikkailuun. Esityksen kesto on noin 45 minuuttia.

Teoksen koreografian pohjaksi pyysimme turkulaisilta koululaisilta ehdotuksia supersankareiden tanssiliikkeiksi. Tarjosimme keväällä 2020 kaikille Turun alakouluille tanssitehtävää, jonka oppilaat saivat palauttaa videomuodossa.

Lue lisää teoksesta.

 

Tanssityöpajat

Aurinkobaletin tanssijoiden ohjaamissa työpajoissa liikutaan itse, kokeillaan kehollista itseilmaisua ja tehdään pieniä koreografisia harjoituksia. Samalla tutustutaan työpajaan liittyvän teoksen teemoihin ja nykytanssiin esittävänä taiteena.

Työpaja kannustaa osallistujia luovuuteen, avoimuuteen ja suvaitsevaisuuteen, ja se tarjoaa myös aidon kohtaamisen tanssin tekijöiden kanssa.

Työpajoja järjestetään ainoastaan verkossa ja ne räätälöidään ryhmäkohtaisesti. Työpajan kesto on noin 45 minuuttia.

Lue lisää työpajoista.

 

Ajankohdat ja hinnat

Verkkotyöpajapäivät 2.3., 3.3., 9.3., 10.3., 23.3. tai 24.3.
Klo 9.00-11.00, muut ajat sovittavissa erikseen.

Hinta Elämyspolkulaisille 5 € / oppilas sis. esityksen ja tanssityöpajan.
Opettajat ja ohjaajat 0 €.

HUOM! Ilmoittautumiset viimeistään 22.2.

 

Tilaukset ja tiedustelut

Laura Vanonen
Myynti- ja markkinointisihteeri

050 470 1620