Aurinkobaletti hakee teatterisihteeriä


Aurinkobaletti hakee teatterisihteeriä kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 3.8.2020 alkaen.

Aurinkobaletti on turkulainen nykytanssiryhmä ja tanssiteatteri, jonka ohjelmisto tarjoaa esityksiä niin aikuisille kuin lapsillekin. Näytöksiä järjestetään vuodessa noin 70–90, jonka lisäksi Aurinkobaletti vuokraa tilojaan myös ulkopuolisille tapahtumajärjestäjille. Vuonna 1981 perustetun Aurinkobaletin kotinäyttämö, Manilla-teatteri, sijaitsee Manillan tehdaskiinteistössä Aurajoen rannalla.

Haemme joukkoomme ulospäin suuntautunutta, iloista ja energistä teatterisihteeriä. Työssäsi vastaat Aurinkobaletin lipunmyynnistä ja kahvion toiminnasta, Manilla-teatterin tilavuokrauksista sekä produktioiden tuotannollisista tehtävistä ja tilastojen raportoinnista. Lisäksi työtehtäviisi kuuluvat yleiset toimistotehtävät ja taloushallinnon tehtäviä, kuten myynnin tilityksiä ja laskutuksia. Teatterisihteerin työhön kuuluu jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä.

Tartut työhön ennakkoluulottomasti, olet tarkka ja tunnollinen. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja B-ajokortti. Hallitset myös yleiset tietokoneohjelmat (Word, Excel ja PowerPoint). Anniskelupassi katsotaan eduksi. Hakijalta edellytetään soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta asiakaspalvelutyöstä.

Työsuhteessa on kuuden kuukauden koeaika. Palkkaus on Teatterialan työehtosopimuksen mukainen.

Työhakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa toiminnanjohtaja (vs.) Sami Skantsille 10.6.2020 mennessä: sami.skantsi@aurinkobaletti.fi. Haastattelut pidetään 16.–17.6.2020.

Tiedustelut Sami Skantsille sähköpostitse sami.skantsi@aurinkobaletti.fi tai puhelimitse tiistaina 2.6. ja keskiviikkona 3.6. klo 10–14: puh. 050 470 1618.