Haemme myynti- ja markkinointisuunnittelijaa - Aurinkobaletti

Haemme myynti- ja markkinointisuunnittelijaa

Oletko kiinnostunut työskentelemään myynnin ja markkinoinnin tehtävissä nykytanssin parissa? Haemme myynti- ja markkinointisuunnittelijaa kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 16.8.2021 alkaen.

Aurinkobaletti on vuonna 1981 perustettu nykytanssiryhmä, joka toimii Turussa Manillan kulttuuritehtaassa Aurajoen rannalla. Aurinkobaletin teokset vaihtelevat nykytanssista tanssiteatteriin, ja monitaiteelliset yhteistuotannot sekä yleisötyö ovat ryhmän arkipäivää. Teoksia toteutetaan lapsille, nuorille ja aikuisille. Omalla kotinäyttämöllään esitettävien teosten lisäksi Aurinkobaletti toimii kiertävänä teatterina niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

 

Myynti- ja markkinointisuunnittelija

Haemme energistä myynnin ja markkinoinnin ammattilaista vastaamaan teostemme ryhmä- ja kiertuemyynnistä, yleisötyötilaisuuksien myynnistä sekä markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta. Olet ulospäin suuntautunut ja oma-aloitteinen, tartut työhösi ennakkoluulottomasti ja keksit aktiivisesti uusia tapoja kertoa meistä asiakkaille. Sinulla on loistavat organisointikyvyt ja hyvät tietotekniset taidot, olet kotonasi myyntityössä ja hallitset myynnin ja markkinoinnin kanavat sekä kirjoitat sujuvasti innostavaa tekstiä monenlaisille kohderyhmille. Sinusta löytyy luovuutta, rohkeutta ja paineensietokykyä.

Hakijalta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, aikaisempaa kokemusta myynti- ja markkinointityöstä sekä kulttuurialan tuntemusta. Eduksi katsotaan hyvä kielitaito ja monipuoliset verkostot. Työsuhteessa on kuuden kuukauden koeaika. Palkkaus on Teatterialan työehtosopimuksen mukainen.

 

Hakuohjeet

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sekä ansioluettelo sähköisesti yhtenä liitetiedostona pdf-muodossa toiminnanjohtaja (vs.) Sami Skantsille 23.7.2021 mennessä: sami.skantsi@aurinkobaletti.fi

Lisätietoja voit kysyä puhelimitse ti 20.7. ja ke 21.7. klo 12.00–14.00 toiminnanjohtaja (vs.) Sami Skantsilta, puh. 050 470 1618. Haastattelut pidetään heinä-elokuun vaihteessa.

 

Oletko kiinnostunut työskentelemään myynnin ja markkinoinnin tehtävissä nykytanssin parissa? Haemme myynti- ja markkinointisuunnittelijaa kokoaikaiseen ja toistaiseksi...

Lue lisää

Toimistomme on kesälomalla 18.6.–18.7.2021. Kesäloman aikana voit ostaa liput kätevästi verkkokaupastamme.

Lue lisää

Syyskuussa järjestettävä Tehdasfestivaali Manifesti tarjoaa jälleen entistä monipuolisemman ohjelman tanssia, muita esittäviä taiteita ja kuvataidetta.

Lue lisää