Yleisötyö

Esitystoiminnan lisäksi Aurinkobaletissa toteutetaan tavoitteellista yleisötyötä, joka tähtää tanssin ymmärryksen ja arvostuksen lisääntymiseen sekä tanssin yleisöpohjan vahvistumiseen ja laajentumiseen. Monipuolista yleisötyötä tehdään niin lasten, nuorten kuin aikuistenkin parissa.

Yleisötyön ytimessä on teoksiin liittyvä tanssityöpajatoiminta, minkä lisäksi järjestetään taiteilijatapaamisia, keskustelutilaisuuksia, luentoja sekä tanssidemoja erilaisille kohderyhmille erilaisissa tiloissa kuten kouluissa ja oppilaitoksissa.

Tanssityöpajat

Aurinkobaletin tanssijoiden ohjaamissa työpajoissa liikutaan itse, kokeillaan kehollista itseilmaisua ja tehdään pieniä koreografisia harjoituksia. Samalla tutustutaan työpajaan liittyvän teoksen teemoihin ja nykytanssiin esittävänä taiteena.

Työpaja kannustaa osallistujia luovuuteen, avoimuuteen ja suvaitsevaisuuteen, ja se tarjoaa myös aidon kohtaamisen tanssin tekijöiden kanssa. 

Työpajat sopivat muun muassa osaksi Turun koulujen Elämyspolku -toimintaa sekä yritysten virkistys- ja tyky-toimintaa. Työpajat räätälöidään ryhmäkohtaisesti. 

Työpajoja järjestetään ainoastaan esitykseen osallistuville. (Poikkeuksena Hetki tanssien -työpaja, jonka voi tilata myös erikseen.)

Kevään 2019 työpajateokset

TODELLINEN PRINSSI (4-vuotiaista alkaen)

HETKI TANSSIEN (aikuisille)

Työpaja pähkinänkuoressa:

* Työpajaryhmän koko 10-20 osallistujaa

* Työpajat pidetään Aurinkobaletissa tai tilaajan omissa tiloissa (liikuntasali tai vastaava, jossa on cd-soitin ja äänentoisto)

* Pukeutumiskoodi: liikuntavaatteet tai vastaavat, paljaat jalat/sukat

* Työpajoja järjestetään suomeksi, englanniksi, italiaksi ja espanjaksi

* Työpajat sopivat myös erityisryhmille

* Työpajoihin osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta tanssista

* Työpajojen kestot:

- 5-6 -vuotiaat: 30 min.
- 1-3 lk.: 45 min.
- 4-6 lk.: 60-75 min.
- Yli 13-vuotiaat ja aikuiset: 75-90 min.

Hinnat:

- lapset (alle 18 v.) ja opiskelijat à 3 euroa + pääsylippu esitykseen 
- aikuiset à 7 + pääsylippu esitykseen
- Turun peruskoulujen Elämyspolussa paketin (työpaja + pääsylippu) yhteishinta on teoksesta riippumatta aina enintään à 12 €/osallistuja

Turun ulkopuolella järjestettävissä työpajoissa hintoihin lisätään ohjaajien matkakulut.

Lisätiedot ja tilaukset: 

Anna Rantala
Myynti- ja markkinointipäällikkö
anna.rantala@aurinkobaletti.fi
050 470 1620