TANSSI LIIKUTTAA! -kurssi Manillassa

Kuva: Akseli Kaukoranta

Tanssi liikuttaa! on yli 13-vuotiaille nykytanssista kiinnostuneille tanssin harrastajille suunnattu kurssi, johon sisältyy nykytanssitunti, Suomen eturiviin kuuluvan tanssija-koreografi Jarkko Mandelinin ohjaama workshop, Suomi 100 -tanssihaaste* sekä pääsylippu Mandelinin ”Rohkeat”-teoksen esitykseen Manillan Tehdasfestivaali Manifestissa.

Kurssipäivät la 19.8. / la 26.8.
Rohkeat-esitys la 2.9. klo 14 ja 19.

Koko paketin hinta on 30 €/osallistuja.

Ilmoittautumiset peruutuspaikoille ma 7.8. alk. (huom. paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä). Lisätiedot ja ilmoittautumiset info(at)aurinkobaletti.fi

Kurssiajat:

Lauantai 19.8.
RYHMÄ 1: Kurssi klo 10-14.45 | Esitys la 2.9. klo 19
RYHMÄ 2: Kurssi klo 12-16.45 | Esitys la 2.9. klo 14

Lauantai 26.8.
RYHMÄ 3: Kurssi klo 12-16.45 | Esitys la 2.9. klo 14
RYHMÄ 4: Kurssi klo 14-18.30 | Esitys la 2.9. klo 19

Näytöksen jälkeen kurssilaisille järjestetään taiteilijatapaaminen ja keskustelutilaisuus Rohkeat-työryhmän kanssa.

*SUOMI 100 -tanssihaaste on Suomen 100-vuotisjuhlaan kuuluva ”Koko Suomi tanssii” -kampanja, joka on tavoittanut alkuvuoden aikana jo reilusti yli miljoona ihmistä.
Tanssi liikuttaa! -kurssilla opetellaan ammattilaisen johdolla lyhyt nykytanssihaaste, joka videoidaan levitettäväksi sosiaalisessa mediassa. Osallistuminen videoitavaan tanssihaasteeseen on vapaaehtoista.

JARKKO MANDELIN on valmistunut tanssijaksi Suomen kansallisbaletin balettioppilaitoksesta ja koreografiksi Teatterikorkeakoulusta. Mandelin on tehnyt koreografioita mm. Suomen kansallisbaletille, Pori Dance Companylle, Aurinkobaletille ja omalle Kinetic Orchestra -ryhmälleen. Tanssijana hän on ollut mm. Jorma Uotisen ja Tommi Kitin teoksissa. Jarkko työskentelee myös tanssinopettajana pääkaupunkiseudulla, ja hän on myös tuttu ja suosittu opettaja Kuopio Tanssii ja soi -festivaaleilta.

Lisää Rohkeat-esityksestä Tehdasfestivaali Manifestin sivuilta >>>

Tanssi liikuttaa! on valtakunnallinen Opetus- ja kulttuuriministeriön tukema tanssin kiertuetoiminnan kehittämishanke, joka toteutetaan eri puolilla Suomea kaikkiaan kymmenellä paikkakunnalla. Turussa tanssi liikuttaa! toteutetaan Aurinkobaletin ja Läntisen tanssin aluekeskuksen yhteistyönä.