Hetki tanssien -paketit ryhmille

Aurinkobaletin työryhmä: (vasemmalla) Urmas Poolamets, Patrick Di Quirico, Mikko Kaikkonen, Linda Björkqvist, Sami Skantsi, Päivi Kujansuu, Konsta Savolainen, Anna Rantala, (edessä) Elina Raiskinmäki ja Jorge Martin Moreno. Kuva: Jussi Virkkumaa

 

Hetki tanssien -paketti on Aurinkobaletin uusi, kevyt ja osallistava konsepti erilaisten ryhmien tarpeisiin. Olipa kyseessä työporukan illanvietto, seminaaripäivä, TYKY- ja TYHY-toiminta tai muuten vain joukko ihmisiä, jotka kokevat yhdessäolon ja jaetun kulttuurikokemuksen kiinnostavana, tarjoamme mahdollisuuden tutustua tanssiin aitiopaikalta ja joustavalla aikataululla. 

Aurinkobaletin tanssijoiden pienteos syntyi halusta luoda nykytanssia, joka puhuttelee, ihastuttaa ja tempaisee ajatukset hetkeksi kokonaan liikkeen vietäviksi. Ei sen enempää, mutta sitäkin antoisammin! 

Pienteos kokoaa yhteen Aurinkobaletin ensemblen vahvuudet – läsnäolon ja ammattitaidon – jotka tavoittavat esityksissämme niin lapset kuin aikuisetkin. Tarjoamme tanssitaiteen konkareille ja untuvikoille kokonaisvaltaisen elämyksen, jonka mukaan heittäytyä avoimin mielin. Hetki tanssien on tässä ja nyt – rakkaudella tanssitaiteilijoiltamme Teille.

 

Tekijät

KOREOGRAFIA JA TANSSI Mikko Kaikkonen, Päivi Kujansuu, Urmas Poolamets, Patrick Di Quirico, Elina Raiskinmäki / Linda Björkqvist | YLEISÖTYÖ Päivi Kujansuu | ÄÄNISUUNNITTELU Konsta Savolainen | LAVASTUS JA VALOSUUNNITTELU Lauri Jeffrey

TILATTAVISSA 23.4.–14.6.2019 ja marraskuussa 2019.


 

Hetki tanssien -paketti muodostuu kolmesta osasta, joita voi yhdistää toisiinsa tai tilata erikseen esimerkiksi yritystapahtumaan. Paketti voidaan toteuttaa Aurinkobaletin kotinäyttämöllä Manillassa tai tilaajan omissa tiloissa. 

Kokonaisuudesta voi valita esityksen, tanssin ympärille rakennetun aikuisten työpajan ja kevyen tarjoilun virvokkeineen. Tarjoilu on toteutettavissa vain esityksen tai työpajan yhteydessä Manilla-teatterissa.

Vaihtoehdot: 

1.

Esitys, jonka tähtinä ja koreografeina toimivat Aurinkobaletin 34 ammattitanssijaa.
Esityksen kesto n. 1520 min 
Hinta: 250  /ei minimiosallistujamäärää

2.

Aikuisille suunnattu työpaja, joka muotoutuu ryhmänne tarpeisiin, mutta ei edellytä aiempaa tanssituntemusta tai kokemusta tanssista. 
Työpajan kesto korkeintaan n. 1,5 tuntia 
Hinta: 250  /ei minimiosallistujamäärää

3.

Hetkiä-menuräätälöity ruokatarjoilu juomineen. Sisältö suunnitellaan yhdessä tilaajan ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Tilattavissa vain esityksen tai työpajan yhteydessä Manilla-teatterissa.
Hinta: alk. 25  hlö (min. 10 hengen ryhmille)

*Hinnat ovat voimassa Turun alueella järjestettävissä tilaisuuksissa.

 

Pakettien varaukset ja tiedustelut:

Anna Rantala
Myynti- ja markkinointipäällikkö
anna.rantala@aurinkobaletti.fi
050 470 1620