Aurinkobaletin Kannatusyhdistys ry hakee 

 

TEKNISTÄ VASTAAVAA

 

Aurinkobaletin Kannatusyhdistys ry hakee teknistä vastaavaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.1.2019 alkaen. 

Aurinkobaletti on vuonna 1981 perustettu tanssiteatteri ja nykytanssiryhmä, joka toimii Turussa Manillan kulttuuritehtaassa Aurajoen rannalla. Aurinkobaletin teokset vaihtelevat nykytanssista tanssiteatteriin, ja monitaiteelliset yhteistuotannot sekä yleisötyö ovat myös ryhmän arkipäivää. Teoksia toteutetaan lapsille, nuorille ja aikuisille.

Teknisen vastaavan työtehtäviin kuuluvat kaikki näyttämötoimintaan liittyvät teknistuotannolliset tehtävät. Työhön kuuluu niin valosuunnittelijan ja teatteriteknikon kuin näyttämömiehenkin tehtäviä. Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa alan koulutusta sekä kokemusta teatteritoiminnasta. Työssä menestyminen edellyttää organisointikykyä, suunnitelmallisuutta, tiimityöskentelytaitoja ja joustavuutta. Työssä tarvitaan suomen ja englannin kielen taitoa. Eduksi katsotaan BE-ajokortti sekä AV- ja äänitekniikan alojen osaaminen.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen osoitetaan sähköisesti Aurinkobaletin taiteelliselle johtajalle 30.11.2018 mennessä: urmas.poolamets@aurinkobaletti.fi

Taiteellinen johtaja antaa lisätietoja tarvittaessa sähköpostitse ja puhelimitse p. 050 471 8780. 

 

AURINKOBALETTI – AB Dance Company
Manilla, Itäinen Rantakatu 64 
20810 Turku
Puh. 02 284 0100
www.aurinkobaletti.fi