Aurinkobaletin Kannatusyhdistys ry hakee  

TEKNISTÄ VASTAAVAA 

Aurinkobaletti on vuonna 1981 perustettu nykytanssiryhmä, joka toimii Turussa Manillan kulttuuritehtaassa Aurajoen rannalla. Aurinkobaletti on monipuolinen nykytanssiryhmä, joka tuottaa teoksia sekä aikuisille että lapsille. Aurinkobaletti  on työyhteisönä uusiutumiskykyinen ja sillä on vahva sekä ammattitaitoinen ensemble. Teokset vaihtelevat nykytanssista tanssiteatteriin, ja monitaiteelliset yhteistuotannot sekä yleisötyö ovat myös ryhmän arkipäivää. 

Aurinkobaletin Kannatusyhdistys ry hakee teknistä vastaavaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.10.2018 alkaen.  

Työntekijän työtehtäviin kuuluvat kaikki näyttämötoimintaan liittyvät teknistuotannollliset tehtävät. Työhön kuuluu niin näyttämömiehen, valomiehen kuin valosuunnittelijankin tehtäviä. Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa alan koulutusta sekä kokemusta kiertueteatterin toiminnasta. Työssä menestyminen edellyttää organisointikykyä, suunnitelmallisuutta, tiimityöskentelytaitoja ja joustavuutta. Työssä tarvitaan suomen ja englannin kielen taitoa sekä BE-ajokortti. Eduksi katsotaan AV- ja äänitekniikan alojen osaaminen. 

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen osoitetaan sähköisesti Aurinkobaletin taiteelliselle johtajalle 16.9.2018 mennessä: urmas.poolamets@aurinkobaletti.fi 

Taiteellinen johtaja antaa lisätietoja tarvittaessa sähköpostitse.  

 

AURINKOBALETTI – AB Dance Company 

Manilla, Itäinen Rantakatu 64  

20810 Turku 

Puh. 02 284 0100 

www.aurinkobaletti.fi